Current Status
Not Enrolled
Price
1000
Get Started
or
Kursi
Materials

Si të hapni biznesin tuaj online.

Cilat janë temat për të cilat do të flas dhe do të ju mësoj:

1. Nëse keni biznes si të gjeni klientët.

2. Nëse nuk keni biznes si të hapni cilat janë hapat.

3. Si të bëni shitjet e produkteve tuaja.

4. Cilët janë klientët tuaj?

5. Sekretet e shitjes në Instagram

6. Sekretet e shitjes në Facebook

7. Sekretet e shitjes në Youtube

8. Si të bëni video që do të bëhet virale.

"Çfarë përfitoni NËSE e bleni Sot?

seti i kodit sekret.jpg
 
 

Bonus 1#

Audiot e Kodit Sekret

97€

 
BIZNESI FILLESTAR.png
 
 

Bonus 2#

Biznesi për Fillestar

144€

 
 
 
 
Niveli 1 Iam Power1.jpg
 
 

Bonus 3#

Niveli 1 Iam Power

500€

 
 
 
 
kurs 3 mujor per trajner.jpg
 
 

Bonus 4#

Trajnimi për Trajner Motivues

677€

 
 
 
 
TRAJNIMI PER BIZNES.png
 
 

Bonus 5#

Trajnimi 6 mujor për biznes.

1000€