Current Status
Not Enrolled
Price
47
Get Started
or

Çfarë do të mësoni në këtë Trajnim: ​​

  • Pse pas shumë vitesh, ju jeni përsëri në vendin e njëjtë jetësor?
  • Ju mund të keni ndryshuar fizikisht, emocionalisht por diçka në jetën tuaj vazhdimisht përsëritet!
  • Cilin buton të shtypni që të mos ju shqetësojne më njerezit negativ.
  • Si të shkruani që njerëzit të ju besojnë?
  • Mënyrat e fuqishme për të gjetur vendin e punës që gjithnjë ëndërroni, në çdo situatë ekonomike!
  • Një formë shumë e lehtë për të falur të tjerët.
  • VETËBESIMI do t’ju ndihmojë që ju të zotëroni dhe të mbani nën kontroll gjashtë frikëra bazë, nga të cilat privohet njeriu, që janë: frika nga varfëria, frika nga sëmundja, frika nga mosha, frika nga kritika, frika nga humbja e dashurisë së dikujt dhe frika nga vdekja. Ky ligj do t’ju mësojë juve dallimin mes egoizmit dhe VETËBESIMIT REAL, gjë që bazohet te dijet e përcaktuara që zotëroni.