Current Status
Not Enrolled
Price
150
Get Started
or
 Jetoni jetën tuaj më të mirë me bollëkun dhe paratë që dëshironi dhe meritoni?
 Jetoni jetën tuaj më të mirë me dashurinë që dëshironi dhe shëndetin dhe lumturinë që meritoni?
 Apo, do të vazhdoni të luftoni me rezistencën, frikën, dhimbjen e kaluar dhe të tashme?

Aktivizoni VORTEKSIN TUAJ MANIFESTUES DHE ZHBLLOKONI PUSHTETIN TUAJ LATENT PËR TË JETUAR jetën tuaj më të mirë.

Për të zhbllokuar vorbullën tuaj manifestuese, do t’ju duhet të përafroni me rrjedhën e shpirtit, mençurisë dhe bollëkut.

Në këtë kurs përfshihen Meditimet dhe Ushtrimet Mentale

Ju do të…
Shëroni dhimbjen, frikën dhe dyshimin e kaluar.
Pastroni bllokimet manifestuese.
Shëroni gjendjen tuaj emocionale.
Hapni vorbullën tuaj manifestuese për një jetë me bollëk.
Shëroni marrëdhënien tuaj.
Lëshimi i shkëndijës së bollëkut, suksesit personal dhe qëllimit që është mbyllur brenda jush.
Filloni të jetoni jetën që ëndërroni.