Current Status
Not Enrolled
Price
500
Get Started
or
Kursi
Materials

“Sekretet e të folurit publik që asnjëherë më parë nuk keni dëgjuar!”

Nëse keni ëndërruar ndonjëherë të keni një karrierë emocionuese, të këndshme dhe me pagesë të lartë që ju lejon të shprehni veten dhe të bëni një ndryshim në jetën e njerëzve, atëherë jeni shumë të mirëpritur për tu bërë Trajner Motivues!

Në shoqërinë e sotme, folësit motivues janë në kërkesë shumë të madhe. Nëse dëshironi të filloni biznesin tuaj në fushën e të folurit dhe këshillimit për zhvillimin personal,do të shijoni lirinë e të qenit shefi i vetes suaj.

Mësoni:

– 1. Si të Flisni në Publik

– 2. Si të Gjeni Klientë

– 3. Si të krijoni seanca 1 në 1

A nuk doni qe te keni 1 klient ne muaj dhe te fitoni 700Euro?

Po nese keni 2 te fitoni 1400 euro

Po nese keni 3 te fitoni 2100 euro, a do ju mjaftonin keto para per 3 ore pune ne muaj-gjatë 1 viti?

me 5 klientë në muaj ju shumë lehtë arrini 3500 Euro në Muaj.

Jo vetëm që do të ju mësojmë si ti trajnoni të tjerët, por do të ju mësojmë edhe ku ti gjeni klientët dhe si të shisni pa shitur.

Nëse keni menduar për një karierë të re, ose profesion shtesë dhe dëshira juaj e brendshme është të ndihmoni të tjerët, Çertifikohuni si në Trajner Publik Profesional në Iam Power.

Regjistrohu tani!

PËRSHKRIMI Fokusi i këtij kursi inovativ të Trajnimit të të folurit motivues është t'ju shpjegojë parimet thelbësore dhe teknikat praktike për të folurit motivues dhe fillimin e një karriere si folës motivues. Do të merrni shumë këshilla se si të informoni, argëtoni dhe motivoni audiencën në veprim dhe si të përgatisni një fjalim motivues efektiv, të organizoni strukturën hap pas hapi të një fjalimi, të zhvilloni stilin tuaj të të folurit dhe më shumë. Nga ky kurs, ju do të mësoni: Se si t'i jepni mesazhin tuaj qartë audiencës dhe të gjurmoni hapat për t'u bërë një folës i suksesshëm frymëzues. Si të hapni një Kanal në You tube dhe të bëni videot tuaja të para. Si të komunikoni me Audiencëne Si ti tregoni Botës se çfarë profesioni keni. PROJEKTIMI I KURSIT Kursi ofrohet përmes platformës sonë të mësimit online, i aksesueshëm përmes çdo pajisjeje të lidhur me internetin. Nuk ka afate zyrtare ose orare mësimore, që do të thotë se jeni i lirë të studioni kursin me ritmin tuaj. Ju mësoheni përmes një kombinimi të

  • Mësime video
  • Materiale studimore online

ÇERTIFIKATA E ARRITJEVE Çertifikata e Miratuar e Arritjes nga Akademia e Suksesit Iam Power Pas përfundimit me sukses të kursit, nxënësit do të jenë në gjendje të marrin një certifikatë PDF të miratuar si dëshmi e arritjeve të tyre të reja. Certifikatat e miratuara mund të porositen dhe të dorëzohen në shtëpinë tuaj me postë për vetëm 15 Euro. Ka një tarifë shtesë prej 5 Euro për studentët ndërkombëtarë. Çertifikimi  nga IAM POWER Pas përfundimit të suksesshëm të testimit të vlerësimit të këtij kursi, ju do të kualifikoheni për Çertifikatën e Arritjes nga Akademia e Suksesit Iam Power, si dëshmi e zhvillimit tuaj të vazhdueshëm profesional. Certifikimi është i disponueshëm në format PDF-falas , me kosto 15 Euro, ose një kopje e shtypur mund t'ju dërgohet me postë, për studentët ndërkombëtar +5Euro. MBROJTJE Ky kurs është miratuar nga Akademia e Suksesit Iam Power për ofrimin dhe programet e trajnimit me cilësi të lartë. Pasi të keni kaluar provimin e detyrës, do të mund të aplikoni për një certifikatë. PSE TA STUDONI KËTË KURSI Pavarësisht nëse jeni një praktikues ekzistues ose profesionist që aspiron, ky kurs i të folurit motivues do të përmirësojë ekspertizën tuaj dhe do të rrisë CV-në tuaj me aftësi kyçe që vërtetojnë njohuritë tuaja. Kursi i Trajnimit të të folurit motivues është i hapur për të gjithë, pa kërkesa formale për hyrje. Gjithçka që ju nevojitet është një pasion për të mësuar, një kuptim i mirë i gjuhës shqipe, numrat dhe IT, dhe të jeni mbi moshën 16 vjeç. SHUMË E RËNDËSISHME Nga 10 bizneset më profitabile në epokën e Internetit viti 2022, Biznesi për trajnime Online merr vendin e 3. Dilni dhe jepni shërbimin tuaj Botës për një të ardhem më të mirë. ÇMIMI 500 Euro ÇFARË PËRFITONI: Përfitponi falas: Nivelin 1- Nivelin 2 Nivelin 3 Nivelin 4 Kursin 3 mujor për Trajner Motivues. Akcesi i përhershëm Kurseni në total 3000 Euro