Current Status
Not Enrolled
Price
677
Get Started
or
Kursi
Materials

JAVA 1: HYRJE NË FUSHËN EMOCIONALE TË TRAJNIMIT-PËR MOTIVIM 

JAVA 2: KOMUNIKIMI NEVOJA E SHEKULLIT TË RI

JAVA 3: ÇELËSAT PËR MBRETËRINË E KOMUNIKIMIT

JAVA 4: TË ZGJIDHNI FJALËT QË PËRDORNI

JAVA 5:  KOMUNIKIMI NJË NË NJË

JAVA 6: KOMUNIKIMI PA FJALË -GJUHA E TRUPIT-

CERTIFIKIMI  ON-LINE

Atë që do të mësoni në këtë trajnim nuk është e shkruar në asnjë libër në botë!

Por gjithashtu do të keni shumë mësime nga një libër që nuk është më në shitje dhe tregon sekretet e të folurit në publik që Mimoza Thaqi e morri si dhuratë nga Kevin Trudeau në trajnimin për Spiker Publik. Prandaj mos mendoni dy herë para se të vendosni të jeni pjesë e këtij trajnimi Elitë!

Mëso direkt nga: Mimoza Thaqi

(Spikere Publike Profesionale e Çertifikuar në SHBA)

JAVA 1: HYRJE NË FUSHËN EMOCIONUESE TË TRAJNIMIT-PËR MOTIVIM

JAVA 2: KOMUNIKIMI NEVOJA E SHEKULLIT TË RI

JAVA 3: ÇELËSAT PËR MBRETËRINË E KOMUNIKIMIT

JAVA 4: TË ZGJIDHNI FJALËT QË PËRDORNI

JAVA 5:  KOMUNIKIMI NJË NË NJË

JAVA 6: KOMUNIKIMI PA FJALË -GJUHA E TRUPIT-