2 Responses

  1. Deshiroj te porosis librin “Flow”, me te cilin do te fitoj falas me ane te ofertes tuaj edhe librin “ Hektar diamantesh”.

  2. Pershendetje jam e interesuar te blej disa trajnime dhe libra. Une jam e.regjistruar ne impower por spo mund te porosis?
    Ju pershendes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *