Është vetëm një ditë e vitit që shquhet si mundësia më e mirë për: Pastrimi dhe eliminimi i besimeve të vjetra, të rraskapitura, kufizuese, garantohet për t’ju sinkronizuar plotësisht me: Dashuri, Bollëk dhe Sukses!

Çfarë do të mësoni:

 1. Lutjen për Mrekulli

 2. Meditim për dorëzim në vullnetin e Zotit

 3. Dekret për furnizim financiar

4. Lutje për bollëk dhe pasuri

5. Si ti bëni të tjerët të ju përkrahin dhe ndihmojnë.

 6. Si të pastroni nga vetja energjitë dhe mendimet negative, njerëzit negativ dhe të lejoni furnizimin që meritoni.

 7. Si të gjeni dashurinë dhe paratë.

 8. Çfarë po ndodh me Planetin Tokë

 9. Si ju të përshtateni me energjitë e dritës dhe dashurisë.

Dhe shumë informacione të mbledhura për ju që ju të manifestoni Mrekullinë që ju jeni.

https://ko-fi.com/iampower

Është Solstici Dimëror

Ndërsa përballeni me errësirën tuaj të brendshme dhe ndriçoni errësirën tuaj me dritë dhe shkëlqim Jeta që meritoni të jetoni do të shpaloset para jush.

Imagjinoni pastrimin e plotë të të gjitha energjive më të ulëta vibruese nga jeta juaj në një mbrëmje me ndikim të thellë dhe të jashtëzakonshëm. Ky nuk është vetëm një webinar mesatar prej tre orësh; ne po diskutojmë një përvojë të jashtëzakonshme tre-orëshe* që do t’ju vendosë pa dyshim në rrugën për të jetuar një jetë të mbushur me dashuri, bollëk, gëzim dhe sukses!

Imagjinoni këtë: Të kanalizoni dritën vibruese të nevojshme për të transformuar vërtetë jetën tuaj në një mbrëmje të vetme. Solstici Dimëror qëndron si rasti ideal për të çliruar potencialin tuaj të brendshëm dhe për t’u përgatitur për një 2024 të pabesueshëm!

Sigurojeni vendin tuaj tani, pasi vendet janë të limituara.

Përjetoni një tërheqje të pashembullt Solstice, ndryshe nga çdo gjë që keni hasur më parë.

E GARANTUAR! Nëse jeni të lodhur nga librat e panumërt që sjellin ndryshime minimale pozitive në jetën tuaj, është koha që të jeni në mesin e të paktëve të përzgjedhur, gati për të TRANSFORMUAR JETËN TUAJ në një mbrëmje të vetme me ndikim.

Nëse lind skepticizmi, ky është kushtëzimi juaj i së kaluarës. Në vetëm 3 orë të shkurtra në Solsticin Dimëror, zhbllokoni saktësisht atë që ju nevojitet për të nisur jetën që keni ëndërruar gjithmonë. Pse të mos e bëni vitin 2024 vitin kulmor të jetës suaj?

Regjistrohuni tani dhe bashkohuni me ne për një mbrëmje të jashtëzakonshme të mbushur me ndriçim, fuqizim personal dhe realizim të dëshirave tuaja më të thella.

Me mentorë të veçantë në Ligjin e Tërheqjes. Sigurojeni vendin tuaj tani.

Hapësira të kufizuara në dispozicion.

Prisni që jeta juaj të ndryshojë në 2024:

NGJARJA ËSHTË LIVE, Megjithatë, nëse nuk mund të merrni pjesë në orën e takimit, do të keni gjithnjë në disponim Për të parë përsëritjen.

Prisni vetëm dashuri dhe mrekulli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *