Çfarë kanë të përbashkët njerëzit ultra të suksesshëm?

Nuk është gjithmonë arsimi, shumë pak kishin arsim formal. Nuk është një fillim i mirë në jetë, shumë prej tyre duhej të kapërcenin më shumë pengesa se shumica e njerëzve. Biznesmenët më të suksesshëm janë:

 • Vendimmarrës të shkëlqyer.

 • Në gjendje të parashikojë tendencat dhe të parashikojë nevojat e ardhshme.

 • Gjykuesit e zgjuar të njerëzve, që të dinë se kujt t’i besojnë dhe kush mund t’i ndihmojë.

 • Mjaft i shëndetshëm për të përballuar kërkesat e vështira të botës së biznesit.

 • Në kontroll të jetës së tyre, zakoneve dhe mënyrës së jetesës.

 • Inovatorët që njohin zgjidhje kreative për problemet e vështira.

 • Mjaft të sigurt për të marrë vendime dhe për të kapur mundësitë.

 • Të vetëdijshëm se suksesi gjithmonë përfshin marrëdhënie – me njerëz të tjerë dhe me një fuqi më të lartë.

 • I mirë për të kuptuar se kur të shpenzoni dhe kur të kurseni.

#BONUSI 1 LIGJI I SUKSESIT NË 16 MËSIME" LIBËR FIZIK

#BONUSI 2
TRAJNIMI 6 MUJOR PËR BIZNES

KY TRAJNIM ËSHTË I NDARË NË 6 MUAJ​
PER ÇDO MUAJ NDIQNI SECILIN TRAJNIM DHE BËNI USHTRIMET

ÇFARË PËRMBAN KY KURS

 1. Biznesi Fillestar, STARTUP
 2. Trajnimi për Biznes–Seminari Ëndrave 1-Hyrës
 3. Trajnimi për Biznes–Seminari Ëndrave 2-Mesatar
 4. Trajnimi për Biznes-Seminari Ëndrave 3-Avancuar
 5. Përcaktimi i Qëllimit
 6. Si të fokusoheni në një Projekt në Kohë

Prej A deri ZH Si të Hapni Biznesin Tuaj dhe Ku Të gjeni Financat.

 • Kjo është e parezistueshme që të mos merrni  këtë trajnim.
 • Udhërëfyes si të hapni biznes, a jeni për biznes apo e shpenzoni kohën kot?
 • Linqet e vendeve ku mund të gjeni para falas! 
 • Zbuloni kush do të financojë ëndërrën tuaj.

 

ÇFARË DO TË MËSONI NË TRAJNIMIN 1 NË 1 ME EXPERT PROFESIONAL TË BIZNESIT?

 • Programoni veten për të bërë gjënë e duhur në kohën e duhur për të përfituar nga mundësitë dhe për të rritur fitimet dhe të ardhurat
 • Përdorni intuitën për t’ju ndihmuar të thoni gjënë e duhur në kohën e duhur
 • Marketing Mendor për të promovuar biznesin tuaj ndërsa jeni duke fjetur
 • Teknika mendore për të krijuar raporte të menjëhershme me bashkëpunëtorët, klientët, klientët, furnitorët dhe njerëzit e tjerë me të cilët merreni, për të ndihmuar që biznesi të funksionojë pa probleme
 • Si të programoni kur keni nevojë për para
 • Ndikoni mendërisht dikë që të paguajë një borxh që ju ka, por nuk e ka paguar
 • Si të përdorni reagimet në botën fizike në mënyrë që të dini saktësisht se çfarë të bëni për të arritur suksesin që dëshironi
 • Programoni mjedisin tuaj të punës për sukses me teknikën i Iam Power Biznes
 • Parashikoni me saktësi tendencat e biznesit paraprakisht
 • Programoni mendjen tuaj për t’ju dhënë kujtime dhe alarme mendore
 • Përdorni ëndrrat për të gjetur zgjidhje për problemet dhe sfidat gjatë gjumit
 • Zbuloni informacionin e fshehur
 • Konsultohuni mendërisht me këdo që ka informacion që mund t’ju ndihmojë të zgjidhni një problem
 • Krijoni një lidhje të menjëhershme me njerëzit
 • Ndikoni të tjerët nga distanca

BLEJ TRAJMIMIN 1 NË 1 1999Euro FITONI TRAJNIMN PËR BIZNES FALAS

Për suport teknik lidhur me trajnimin, na shkruani në nr: WhatsApp dhe Viber 00355676533556, ose në email: info@iampower.al

Për kë është ky kurs:

 • Menaxherët dhe drejtuesit e biznesit do të gëzojnë më shumë sukses kur të shtojnë më shumë mjete në arsenalin e tyre dhe të mprehin mjetet e veglave që kanë tashmë

 • Pronarët e bizneseve të vogla, përkthyes të pavarur, MENAXHERËT e koncerteve, HOTELEVE, RESTORANTEVE, KAFITERIVE, salloneve të estetikës, kozmetikës etc dhe të tjerët do të zbulojnë se janë në gjendje të bëjnë më shumë gjëra dhe t’i bëjnë ato më mirë se më parë

 • Investitorët do të kenë më shumë mjete për t’i ndihmuar ata të vlerësojnë më mirë mundësitë dhe të marrin vendime më të mira

 • Punonjësit që punojnë për kompani të mëdha dhe të vogla do t’i bëjnë shërbimet e tyre më të vlefshme për kompaninë e tyre

 • Kushdo që kërkon një punë ose dëshiron të ndryshojë punë apo edhe karrierë do të ketë mjete mendore për t’i ndihmuar ata të gjejnë dhe vlerësojnë mundësitë, të marrin vendimin e duhur dhe të ndërmarrin veprimet e duhura.

 • Studentët që studiojnë Menaxhim Biznesi do të mësojnë më shumë duke përdorur mendërisht informacionin që u nevojitet për të fituar nota më të larta, për të marrë stazhe produktive dhe për të zhvilluar aftësitë e biznesit që u nevojiten

PS. KJO OFERTË ËSHTË E LIMITUAR PËR SHKAK TË KOHËS QË EKSPERTJA PROFESIONALE E BIZNESIT MIMOZA THAQI KA NË DISPOZICION. NA KONTAKTONI NËSE KA AKOMA VENDE TË LIRA PËR KËTË TRAJNIM.