2 Responses

  1. Zot çfarë mrrekullie po na pret .Faleminderit pafundësisht Mimi .Te dua dhe me padurim pres te jem ne kete Retreat .

  2. Mrekulli eshte te perjetosh ritritet e organizuara nga Iampower dhe t kesh udhezues Mimozen dhe Avni Thaqi🙏🏆

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *