Milan, Itali – 21-24 Tetor 2022

PROSPERITETI FINANCIAR

Paratë janë emocionale, jo matematikore. Trajnim që ju mëson ti Mjeshtroni Paratë.
11 parime që do të ndryshojnë jetën tuaj financiare përgjithmonë!

Pjesmarrja në këtë seminar është të merrni vendimin më të rëndësishëm në jetë

Mimoza Thaqi, CEO Iampower

Gjatë këtyre 4 ditëve të mrekullueshme ju do mësoni

Paraja nuk ka fuqi në vete, vetëm fuqia që ju i jepni

Kuptoni se 99% e pasurisë është psikologjike

Mësoni të përdorni ligjin e tërheqjes

Bëhuni krijuesi i jetës suaj

Ky seminar është ndryshe nga çdo seminar tjetër që do të merrni pjesë ndonjëherë për paratë dhe menaxhimit të tyre. Kjo për shkak se në të vërtetë nuk ka të bëjë me paratë;
Bëhet fjalë për përmbajtjen emocionale që paratë kanë mbi ju dhe si ato emocione ndikojnë në mënyrën se si shpenzoni, merrni hua dhe kurseni.

Ky seminar është gjithashtu një mesazh shprese. Qëllimi i tij kryesor është t’ju ndihmojë të kuptoni më thellë perceptimet tuaja emocionale për paratë dhe për t’ju dhënë një sistem të plotë për menaxhimin e financave tuaja personale që të ndryshoni totalisht jetën tuaj.

Mund t’ju mësojë se si të:

•  Si të Dilni nga borxhi
• Si të Fitoni menjëherë kontrollin e financave tuaja personale.
• Si të Përmirësoni marrëdhënien tuaj me bashkëshortin dhe mos debatoni kurrë përsëri për paratë.
• Kuptoni se si të paguani ligjërisht deri në 50 për qind më pak taksa
çdo vit.
• Kurseni 10 për qind të të ardhurave tuaja bruto dhe jini në gjendje të parashikoni sa para do t’ju duhen për të dalë në pension.

Brenda këtij trajnimi do të filloni të mësoni një sistem që do t’ju ndihmojë të shkoni në rrugën drejt lirisë financiare personale dhe vetëbesimit më të madh.
Ju gjithashtu do të drejtoheni në një rrugë emocionale, e cila do t’ju ndihmojë që ju të shihni më qartë veten dhe mënyrën se si i shikoni paratë. Kundërpërgjigje çfarë mund të keni mësuar gjatë viteve.

BËHUNI KRIJUESI I JETËS TUAJ
Bëhuni mjeshtër parash dhe do të zotëroni gjithashtu jetën tuaj. Ju nuk jeni menaxher i rrethanave të jetës suaj – përkundrazi, ju jeni krijuesi i jetës suaj.

Kur e shihni jetën sikur po ndodh për ju në vend SE PËR JU, do të kuptoni se jeni në kontroll. Ju mund të filloni t’i ktheni pengesat në suksese dhe të ndryshoni reagimet tuaja ndaj rrethanave në mënyrë që ato gjithmonë t’ju sjellin dobi.

Si krijues i jetës suaj, ju mund të zhvilloni një uri që shkatërron frikën tuaj nga dështimi dhe ju fuqizon të dilni dhe të ndiqni ëndrrat tuaja.

Megjithëse vetëm 1% e lojës së parave është mekanikë, juve ju nevojiten mjetet e duhura për të zotëruar këtë pjesë të ekuacionit.

KUPTONI CILA ËSHTË FUQIA PËRFUNDIMTARE

Ky nuk është një SEMINAR  mesatar i edukimit financiar. Është një strategji e ndërtuar në stilin e Mimoza Thaqit që do t’ju ndihmojë të vini në veprim një plan dhe të revolucionarizoni financat tuaja. A jeni gati për të marrë kontrollin e parave tuaja? Porosisni këtë Seminar tani.

Si do të ndiheshit nëse do të dinit në mendjen tuaj, në zemrën tuaj dhe në çdo thellësi të shpirtit tuaj se do të jeni Prosperues.

 • Ta dini me një bindje absolute të palëkundur se çfarëdo që të ndodh në ekonomi, në tregun  e stoqeve, se ju do të keni siguri financiare në pjesën tjetë të jetës suaj?

 • Të dini se ju do të posedoni pasuri e cila do të ju mundësojë juve jo vetëm të kujdeseni për nevojat e familjes por edhe të përfshiheni në gëzimin për ti ndihmuat të tjerët.

 • Nuk është vetëm çështje për paratë, por për gjendjen mendore. Kur ju jeni të palëkundur, ju keni një vetëbesim të qëndrueshëm edhe në mes të stuhisë.

Kurikulum

Në këtë sekcion mund të shihni plan programin e parashikuar për seminarin në Milano, Itali për datat 21-24 Tetor 2022

Çmimi i Seminarit: 150 Euro

Vetëm Akomodimi në Hotel: 1 natë për 1 person ( double room): 70 Euro Person ( E shtune), 2 netë 140 Euro ( E premte e Shtune)

1 natë për 1 person ( triple room): 60 Euro Person ( E shtune), 2 netë 120 Euro ( E premte e Shtune)


21 Tetor-04:25 AM

Fluturimi Tiranë-Milano

Takimi i Grupit Rinas
08:20 AM

Arritja në Aeroport- Transferi deri në Hotel

Qëndrojmë bashkë
10:30 AM

Vendosja në dhoma

Pregaditje për Shëtitje në Milano
11:30-21:00

Shëtitje në Qendër të Milanos

Mastermendje- Biseda lidhur me tematikat e seminarit
22 Tetor ora 11:00 -12:00

Fillon Seminari

Prosperiteti / Financiar Paratë janë emocionale, jo matematikore.
12:30 -13:30

Seminar

•  Si të Dilni nga borxhi • Si të Fitoni menjëherë kontrollin e financave tuaja personale.
13:30-15:00

Pauzë Dreke

15:00-18:00

Seminar

• Si të Përmirësoni marrëdhënien tuaj me bashkëshortin dhe mos debatoni kurrë përsëri për paratë.
23 Tetor, 10:00

Takimi i grupit

Në recepcion
10:30 -21:00

Shëtitje

Il Duomo (Milan Cathedral) La Galleria Vittorio Emanuele II
21:00

Kthim në Hotel

Ushtrimi para gjumit
24 Tetor 2022 ora 4:00 Chek out

Nisemi për Aeroport

Kthim në Tiranë

Milano, Itali – 21 deri 24 Tetor, 2022 / Prosperiteti Financiar

4 Ditë të mrekullueshme me Mimozën dhe Avniun në seminarin e Prosperitetit Financiar

Milano Qyteti i Pasurisë/modës/kulturës/artit

Vendosëm seminarin për financat të mbajmë pikërisht në Qytetin e modës, aty ku njerëzit shpenzojnë më shumë para vetëm e vetëm të duken se janë të pasur.

Por pasuria e vërtetë e njeriut është në zemrën e tij, dhe prandaj në dy ditët që ne do të shëtisim në këtë qytet do të punojmë me ushtrimin “Ndërtimi i Ëndrrave” prekjen dhe vibracionin që ka pasuria.

 Meqenëse qyteti u themelua në vitin 600 para Krishtit, një qytetërim kelt i quajtur Insubres, ai njihet për pasurinë dhe kulturën e tij.

Ndiqni ku shkojnë paratë, Kontrolloni ato dhe Tërhiqni nga vetja!

Do të ndryshoni plotësisht zakonet e shpenzimeve. Do të ndiqni shpenzimet e  juaja dhe do të keni më shumë financa.
Do të mbani më shumë para në xhep tani që të shikoni se ku po shkojnë paratë e juaja.

Ky sistem gjithashtu ju mëson se si të zvogëloni ngarkesën tuaj tatimore.
Çelësi i suksesit të investimit është kthimi juaj neto pas taksave. 

Ky sistem nëse e mjeshtroni ju ndihmon në 

Dobësoni fuqinë e borxhit!

Jo vetëm që zotërimi i parave ju mëson se si të kontrolloni shpenzimet, ju mëson se si të eliminoni borxhin tuaj. Shumë e mirë
të jetë e vërtetë? Me qasjen “Dobësoni fuqinë e borxhit”, Zotërimi i Parave
do t’ju tregojë se si të hiqni qafe borxhin, përfshirë hipotekën tuaj,
në vetëm nëntë vjet.

Nëse besoni se llogaritari juaj kujdeset për taksat tuaja, ju do të paguani më shumë për qeverinë se sa kërkon ajo!

 

Organizoni Pasurinë tuaj

Me sistemin e zotërimit të parave,
sa herë që shpenzoni një monedhë, ju e dini saktësisht se çfarë keni
shpenzuar, ku e keni shpenzuar dhe sa kan mbetur për të shpenzuar për pjesën tjetër të muajit. Nuk është një sistem që të kthen në të kaluarën – kjo ju ndihmon të gjurmoni menjëherë se çfarë
keni shpenzuar dhe ju jep informacion për jetën tuaj kur
ju duhet.

 

Mjeshtroni Paratë me 11 principet që do të mësoni në këtë seminar.

Janë të thjeshta, të kuptueshme dhe të sqaruara nga përvoja e ekspertëve tanë. 

Dhe mjeshtëria e parave madje do t’ju tregojë si të gjeni një shumë të konsiderueshme parash në atë që ju tani mendoni se është vështirë

SI TË GJENI SIGURI NË KOHËRAT JO TË SIGURTA?

 • Cili eshte çmimi i endrave tuaja? Bëjë lojën të fitueshme
 • Ju nuk mund të menaxhoni shëndetin tuaj nëse nuk e matni dot. E njëjta gjë vlen edhe për financat tuaja.
 • E ardhmja është më e ndritshme nga sa mendoni 
 • Pse shumica e njerëzve ndjekin pasurinë? Kjo është për shkak se ata janë pas një cilësie më të mirë të jetës.
 • Dhe një gjë që di përtej asnjë dyshimi është se
  çdokush mund të përballet me një sot të vështirë nëse ai ose ajo ndihet i sigurt se nesër ka premtim më të madh.
 • Dhe në aspektin financiar, e dini se çfarë është me të vërtetë e mrekullueshme? Kostoja e teknologjisë po zvogëlohet ndërsa kapaciteti i saj po zgjerohet gjeometrikisht!
 • Çfarë do të thotë kjo për ju? Do të thotë që edhe nëse filloni të ndërtoni pasuri vonë në jetë, ka të ngjarë të keni ende një cilësi jete të shkëlqyer në të ardhmjen, edhe për më pak para se sa mund të mendoni.
 • Gjithashtu, të mësuarit rreth këtyre tendencave në teknologji mund t’ju zgjojë disa nga mundësitë më të mëdha investimi të jetës suaj. 
 • Njeriu mesatar sot tashmë ka opsione në të cilat faraoni më i pasur i Egjiptit nuk e kishte ëndërruar kurrë. Imagjinoni çfarë do të kishte dhënë për të qenë në gjendje të fluturon në qiell në një karrige ose në një shtrat në një pjesë tjetër të botës në pak
  orë, në vend të muajve duke luftuar oqeanet?
 • Tani mund ta bëni këtë të udhëtoni në Milano, të shëtisni këtë qytet pasurie dhe të qëndroni në hotel luxoz, ku do të mësoni gjithashtu sekretet për të bërë para dhe të mos ngushtoni veten sa doni të merrni pjesë në këtë seminar dhe nuk ia lejoni dot vetes.
 • Pikërisht nëse fiinansat janë shkaku që ju nuk e lejoni veten të jeni me ne- JU I PARI DUHET TË ULENI NË ULËSET E PARA TË SEMINARIT. Sepse do të merrni vendimin më të rëndësishëm në JETË. Të Çliroheni nga presionet financiare përgjithmon.

Bashkohuni në këtë seminar dhe merrni një shans për të na takuar dhe bashkuar me klubin tonë.

Që të merrni biletën e aeroplanit me çmimin i cili është tani, rezervoni menjëherë, sepse siç e dini biletat e aeroplanit ndryshojnë çmimet shpejtë.

 

Testoe veten

Paratë janë emocionale, jo matematikore.
Në seminaret dhe seancat tona të stërvitjes, ne u kërkojmë njerëzve t’u përgjigjen pyetjeve të mëposhtme të kërkimit. Merrni një moment për të shënuar vetë përgjigjet:

1. Sa shpesh debatoni me bashkëshortin tuaj për paratë?
a) Rrallë
b) Çdo Javë
c) Çdo Muaj
2. A e dini saktësisht se sa para keni shpenzuar në javën e fundit? Për çfarë saktësisht e keni shpenzuar?
_________________________________________________
_________________________________________________
_________________________________________________
3. Sa para kurseni çdo muaj?
a) asnjë
b) 1 për qind e të ardhurave bruto
c) 6 për qind ose më shumë
4. Sa përqind e të ardhurave tuaja shkojnë për shlyerjen e borxhit?
a) Më shumë se 50 për qind
b) Më pak se 30 për qind
c) Më pak se 20 për qind
d) Nuk keni borxh
5. Sa përqind e të ardhurave tuaja shkon për të paguar të gjitha taksat që 
kërkohen nga ju?
a) Rreth 10 për qind
b) Rreth 20 për qind
c) Rreth 30 për qind
d) Më shumë se 40 për qind
e) Nuk e kam idenë
Shumica e përgjigjeve që japin klientët tanë janë befasuese:
• “Ne debatojmë çdo ditë për paratë; është gjithmonë një problem.”
• “Nuk mund t’ju tregoja çdo artikull të vetëm që bleva javën e kaluar. dua të them duket tmerrësisht e lodhshme, a nuk mendoni?”
• “Ne kemi më shumë se 15,000 Euro borxh në kartën e kreditit.”
• “Sot të gjithë blejnë me kredi; askush nuk mund të mbijetojë pa shkuar
në borxh.”
• “Unë kurrë nuk vendos asgjë në kursime; Si mund të? Unë mezi kam
mjaftueshëm për të paguar faturat dhe të gjitha taksat e mia.”

BONUS: Trajnimi 10 Javor:
Çlirohuni nga Problemet me Paratë Përgjithmon- nga 350 Euro
Plotësisht falas.