Ju lutemi zgjidhni kursin për të cilin doni të aplikoni

🔔 Përshëndetje! Trajnimi transformues i verës falas po vjen! 🔔

Po fillon “Harta e Thesarit Tuaj” për rritjen e biznesit personal. Ky trajnim 7-ditor falas fillon më 10 korrik 2024, në ora 21:00 çdo natë. Transformoni jetën tuaj me përmbajtje unike dhe teknika të provuara.

🚀 Çfarë do të fitoni? 🚀
🌟 7 ditë trajnim falas, nga një orë secila
🌟 Krijoni paqe dhe përmirësoni komunikimin
🌟 Teknikat për ndryshimin dhe transformimin personal
🌟 Një tipologji personaliteti për të kuptuar më mirë veten dhe të tjerët

🌞 Përdorni verën me mençuri dhe maksimizoni potencialin tuaj përmes trajnimit tonë falas 7-ditor. Sa më mirë të komunikoni, aq më mirë do t’i kuptoni njerëzit e tjerë. Kur të mësoni tipologjinë e personalitetit, do të kuptoni më mirë veten dhe të tjerët.

🔮 Fjalët janë profeci vetëpërmbushëse. Në momentin kur ndryshoni fjalët tuaja, filloni të ndryshoni jetën tuaj. 🌈

📅 Ju duhet vetëm të klikoni mbi “Mësoni më shumë” më poshtë, të visheni dhe të vini në përmbajtjen falas për 7 ditë çdo mbrëmje në orën 21:00.

Shihemi! ✨

👇 Regjistrohuni këtu 👇

Ju lutemi zgjidhni kursin për të cilin doni të aplikoni

9 Responses

 1. Sa të mirë jeni Mentorët e Mrekullueshëm Mimoza & Avni Thaqi 🌟🌟💎💎🙏🙏🥰🥰 !
  Faleminderit , Mirenjohje pa fund !

  Shpresa

 2. Mentorja jon e mrekullive ,çdo dite më surprizon me madhështinë qe ti je duke na dhuruar informacione te fuqishme dhe jetë ndryshuese .
  A ka më bukur se të jem në një rrugëtim me ju .
  Të dua pa fundësisht 👑

 3. Jam mirnjohëse dhe Falenderuese për Mentorët e mrekullueshem Mimoza e Avni Thaqi🙏

 4. Mirenjohese pa fund per cdo mbeshtetje dhe njohurit qe na jep per nje jete ideale 🏆💝🙏🤍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *