Current Status
Not Enrolled
Price
4000
Get Started
or

Largimi i shprehisë së lojrave të Bixhozit

Është një varësi e cila do të shkatëroj jetën tuaj, familjen tuaj dhe çdo njerëzore që është tek ju. Merrni trajnimin një në një që të largoni këtë varësi dhe të jetoni të lumtur dhe të qetë.

Marrja e këtij trajnim mund të ketë një çmim, por çmimi që do të paguani me të jetuarit me atë shprehi do të marr çdo gjë nga ju dhe është shumë më i lartë se vetë paratë.