Current Status
Not Enrolled
Price
1999
Get Started
or
Kursi
Materials

Nuk është gjithmonë arsimi, shumë pak kishin arsim formal. Nuk është një fillim i mirë në jetë, shumë prej tyre duhej të kapërcenin më shumë pengesa se shumica e njerëzve. Biznesmenët më të suksesshëm janë:

 • Vendimmarrës të shkëlqyer.
 • Në gjendje të parashikojë tendencat dhe të parashikojë nevojat e ardhshme.
 • Gjykuesit e zgjuar të njerëzve, që të dinë se kujt t’i besojnë dhe kush mund t’i ndihmojë.
 • Mjaft i shëndetshëm për të përballuar kërkesat e vështira të botës së biznesit.
 • Në kontroll të jetës së tyre, zakoneve dhe mënyrës së jetesës.
 • Inovatorët që njohin zgjidhje kreative për problemet e vështira.
 • Mjaft të sigurt për të marrë vendime dhe për të kapur mundësitë.
 • Të vetëdijshëm se suksesi gjithmonë përfshin marrëdhënie – me njerëz të tjerë dhe me një fuqi më të lartë.
 • I mirë për të kuptuar se kur të shpenzoni dhe kur të kurseni.

ÇFARË DO TË MËSONI NË TRAJNIMIN 1 NË 1 ME EXPERT PROFESIONAL TË BIZNESIT?

 • Programoni veten për të bërë gjënë e duhur në kohën e duhur për të përfituar nga mundësitë dhe për të rritur fitimet dhe të ardhurat
 • Përdorni intuitën për t’ju ndihmuar të thoni gjënë e duhur në kohën e duhur
 • Marketing Mendor për të promovuar biznesin tuaj ndërsa jeni duke fjetur
 • Teknika mendore për të krijuar raporte të menjëhershme me bashkëpunëtorët, klientët, klientët, furnitorët dhe njerëzit e tjerë me të cilët merreni, për të ndihmuar që biznesi të funksionojë pa probleme
 • Si të programoni kur keni nevojë për para
 • Ndikoni mendërisht dikë që të paguajë një borxh që ju ka, por nuk e ka paguar
 • Si të përdorni reagimet në botën fizike në mënyrë që të dini saktësisht se çfarë të bëni për të arritur suksesin që dëshironi
 • Programoni mjedisin tuaj të punës për sukses me teknikën i Iam Power Biznes
 • Parashikoni me saktësi tendencat e biznesit paraprakisht
 • Programoni mendjen tuaj për t’ju dhënë kujtime dhe alarme mendore
 • Përdorni ëndrrat për të gjetur zgjidhje për problemet dhe sfidat gjatë gjumit
 • Zbuloni informacionin e fshehur
 • Konsultohuni mendërisht me këdo që ka informacion që mund t’ju ndihmojë të zgjidhni një problem
 • Krijoni një lidhje të menjëhershme me njerëzit
 • Ndikoni të tjerët nga distanca

ÇFARË DO TË MËSONI NË TRAJNIMIN 1 NË 1 ME EXPERT PROFESIONAL TË BIZNESIT?

 
 • Programoni veten për të bërë gjënë e duhur në kohën e duhur për të përfituar nga mundësitë dhe për të rritur fitimet dhe të ardhurat
 • Përdorni intuitën për t’ju ndihmuar të thoni gjënë e duhur në kohën e duhur
 • Marketing Mendor për të promovuar biznesin tuaj ndërsa jeni duke fjetur
 • Teknika mendore për të krijuar raporte të menjëhershme me bashkëpunëtorët, klientët, klientët, furnitorët dhe njerëzit e tjerë me të cilët merreni, për të ndihmuar që biznesi të funksionojë pa probleme
 • Si të programoni kur keni nevojë për para
 • Ndikoni mendërisht dikë që të paguajë një borxh që ju ka, por nuk e ka paguar
 • Si të përdorni reagimet në botën fizike në mënyrë që të dini saktësisht se çfarë të bëni për të arritur suksesin që dëshironi
 • Programoni mjedisin tuaj të punës për sukses me teknikën i Iam Power Biznes
 • Parashikoni me saktësi tendencat e biznesit paraprakisht
 • Programoni mendjen tuaj për t’ju dhënë kujtime dhe alarme mendore
 • Përdorni ëndrrat për të gjetur zgjidhje për problemet dhe sfidat gjatë gjumit
 • Zbuloni informacionin e fshehur
 • Konsultohuni mendërisht me këdo që ka informacion që mund t’ju ndihmojë të zgjidhni një problem
 • Krijoni një lidhje të menjëhershme me njerëzit
 • Ndikoni të tjerët nga distanca