Current Status
Not Enrolled
Price
47
Get Started
or
Kursi
Materials

Kush duhet ta marrë këtë trajnim?

 • Pavarësisht nëse jeni aktualisht beqar, në një lidhje afatgjatë, i martuar ose i divorcuar së fundmi, keni fuqinë për të ndërtuar një marrëdhënie të shëndetshme, të lulëzuar dhe argëtuese që zgjat një jetë të tërë.
 • Ju jeni me një person special dhe doni që kjo lidhje të rritet në dashuri.
 • Ju jeni në një lidhje serioze dhe po përballeni me disa sfida, apo vështirësi.
 • Ju jeni në martesë dhe jeni i devotshëm por doni një lidhje më të fortë dhe më pasionante.

Përse mund të të shërbejë ky trajnim?

1. Mësoni kuptimin e Dallimeve të Botës Femërore dhe Mashkullore
2. Si të fitoni gjithçka që doni në Marrëdhëniet “Mashkull-Femër”
3. Si ti tejkaloni sfidat lehtë dhe me qetësi kur çdo gjë duket se po merr fund.
4. Si të silleni me fëmijët dhe si të krijoni një ambient pozitiv për rritjen e tyre.

KUSH DUHET TË MERR KËTË TRAJNIM?

 • Pavarësisht nëse jeni aktualisht beqar, në një lidhje afatgjatë, i martuar ose i divorcuar së fundmi, keni fuqinë për të ndërtuar një marrëdhënie të shëndetshme, të lulëzuar dhe argëtuese që zgjat një jetë të tërë.
 • Ju jeni me një person special dhe doni që kjo lidhje të ritet në dashuri.
 • Ju jeni në një lidhje serioze dhe po përballeni me disa sfida, apo vështirësi.
 • Ju jeni në martesë dhe jeni i devotshëm por doni një lidhje më të fortë dhe më pasionante.

NËSE NJËRA NGA KËTO ISHTE ME PËRGJIGJE PO, JU E GJETËT ZGJIDHJEN E GJITHË SFIDAVE TUAJA!

ÇDO JAVË NJË MËSIM TË VLEFSHËM PËR:

1. Kuptimin e Dallimeve të Botës Femërore dhe Mashkullore

2. Si të fitoni gjithçka që doni në Marrëdhëniet "Mashkull-Femër"

3. Si ti tejkaloni sfidat lehtë dhe me qetësi kur çdo gjë duket se po merr fund.

4. Si të silleni me fëmijët dhe si të krijoni një ambient pozitiv për ritjen e tyre.

ÇDO SUKSES I MADH FILLESËN E KA NË FAMILJE!

NISJA ËSHTË ATY, Asgjë e madhe nuk ka vlerë nëse në familje ka çdo ditë disballancim dhe ofendime! Ne këtë e kemi kaluar dhe këtë mund të jua mësojmë juve! Po kush jemi ne dhe pse i kemi dhënë të drejtën vetes të ju ligjërojmë për këtë çështje? Mimoza dhe Avniu

Çfarë tjetër do të përfitoni me këtë Trajnim?

1. VIDEOT E TRAJNIMIT:

 • Ndoshta…
 • Ju jeni të irrituar që partneri juaj nuk dëgjon?
 • Takimi po ndihet më rraskapitës sesa argëtimi?
 • Ndiheni sikur mund të mos jeni me "një?"
 • Pasioni është zhdukur?
 • Ju mendoni se mund të jeni duke sabotuar marrëdhëniet tuaja?
 • Jeta thjesht ndihet e mbërthyer në një humnerë, duke mos arritur pritjet?
 • Ju nuk dini çfarë të bëni për të thyer ciklin dhe për të jetuar jetën që dëshironi?