Current Status
Not Enrolled
Price
57
Get Started
or
Kursi
Materials

LARGIM TË MENDIMEVE NEGATIVE

Hapi i fundit nuk duhet të kuptohet nga mendja, por vetëm të përjetohet / ndihet. Mendja gjithmonë do të na tregojë se ne mund të jemi vetëm pjesë e diçkaje, por realiteti është se ekziston vetëm një dhe asnjë pjesë ose pjesë ose diçka që mendja do të ishte në gjendje të imagjinonte.

Në fund të fundit të gjithë njerëzit janë të të njëjtit mendim dhe duan ta shohin veten si një pjesë, por në të vërtetë të gjithë njerëzit jeni ju! Të pasurit, të varfërit, të sëmurët dhe njerëzit e shëndetshëm jeni ju. Njerëzit në të kaluarën dhe njerëzit në të ardhmen jeni gjithashtu ju. Vështirë të imagjinohet? Jo, aspak nuk mund të imagjinohet, sepse nëse do të imagjinohej, nuk do të ishte e vërteta.

 

❌Sekreti që keni turp ti shpalosni
EDHE MIKUT TUAJ MË TË NGUSHTË!❎
🔴➡️Sekreti më i vështirë që mund ta pranojmë janë frikësimet tona dhe bombardimi nga mendimet negative gjatë 24 orëve.
🔴Jam munduar shumë të mos i pranoj këto para askujt, ndoshta edhe ju e keni bërë të njëtën.
🔴Ju nuk jeni i vetëm, pothuase çdo kush, ka frikësime ose fobi të ndryshme. Pasojat e fobive mund të jenë të ndryshme, disa edhe mund të kontrollojnë jetën tuaj.
🔴Për shkak të kontrollit që frikësimet kanë mbi ne, ne tentojmë të turpërohemi. Prandaj edhe nuk i diskutojmë ato as edhe me miqt më të ngushtë. I mbajmë privatisht dhe vuajmë në heshtje.
🔴Frika nga tërmeti, sëmundja ( COVID19), humbja e njerëzve që i duam, varfëria, kritika dhe vdekja janë vetëm disa për tu përmendur.
🔴Pasi unë kam mundur të largoj këta, do të jem e lumtur të ndaj përvojën time me ju.
🔴Frika ime më e tmershme sa kam menduar unë ka qenë frikë nga humbja e njerëzve që dua veçanërisht fëmijët e mi, por nga procesi që kalova kuptova se frika më e tmershme ishte frika nga Vdekja të cilën vetëm kohëve të fundit kam mundur ta tejkaloj.
🔴Jam munduar në forma të ndryshme ti largoj këta, por edhe pse mendoja se i largoja ato përsëriteshin dhe bëhenin akoma më kanosëse.
🔴Duke investuar mbi 💵150 000 Dollar💵 në libra, kurse, semianare të ndryshme në USA, Europë, Online më duket se nuk ka mësim që nuk e kam provuar/studiuar sa i përket mendimeve negative dhe largimin e tyre por nuk hiqeshin.
❌Por jo më❌! ❎Unë kam gjetur zgjidhjen❎. 🔴Dhe jam e lumtur që do ta ndaj atë me ju.
🔴Edhe ju mund të largoni këto frikësime ose mendime negative. 🔴Ju mund të shëroheni shumë shpejt, pa barëra, psikoterapi, lehtë, padhimbje, shumë lirë, në privatësinë e shtëpisë suaj. ✅
❎Cilatdo qofshin këto frikësime, qoftë frika nga humbja, tërmeti, Covidi, vdekja, fluturimi, gjarpëri, ose 178 fobitë e njohura ju do ti largoni ato përgjithmonë. 🔴Metodën që do ta zbuloj me ju është e përhershme.
🔴Më erdhi ndihma kur po e kërkoja, dhe të njëjtën do ta ndaj me ju.🙏
🔴Po e di. Ndoshta ju duket shumë e mirë për të qenë e vërtetë, sepse edhe unë mendova ashtu kur së pari e dëgjova për të. Por me të vërtetë funksionon.
❎Çdo shërim ka qenë i padhimbje efikas dhe i sigurtë pa barrëra të asnjë lloji❎.❌ Ska më term psikoterapi.❌
🔴Imagjinoni të mos ballafaqoheni më me pagesa mujor ose vjetore të trajtimeve të shtrenjta dhe të dhimbshme.
🔴Po ju mund të shmangni dhimbjet e vazhdueshme. Ju nuk duhet të jetoni me frikësimet dhe mendimet negative të juajat më.
🔴Ju nuk duhet të vuani në pjesën tjetër të jetës suaj në heshtje, as edhe një moment më.⏳
Me përzemërsi 😊
❤Mimoza Thaqi❤