Current Status
Not Enrolled
Price
963
Get Started
or
Kursi
Materials

Ky kurs do të transformojë jetën tuaj, duke ju udhëzuar hap pas hapi nëpër udhëzimet, teknikat dhe meditimet e thjeshta dhe të dobishme. Përvoja dhe rezultatet e mrekullueshme që do të përfitoni do të konfirmojnë menjëherë efektivitetin e këtij programi, duke ju bërë të pyesni se pse të gjithë nuk po përdorin një mundësi të tillë të jashtëzakonshme.

Momenti për të filluar është tani!

Sot është dita kur ju mund të filloni të aplikoni këto teknika në jetën tuaj, duke u përqëndruar në lumturinë dhe shëndetin tuaj, si dhe të dashurit tuaj. Kjo është mundësia për të jetuar një jetë të mbushur me lumturi dhe shëndet të qëndrueshëm, çdo minutë për pjesën tjetër të jetës suaj.

Duke zbuluar forcën e mendjes suaj për të mbajtur trupin dhe shpirtin në gjendje të shëndetshme, me Iam Power “Shërimin e trupit dhe mendjes.”

Mund të eksploroni mënyrat për të aktivizuar natyrshëm mekanizmat shërues të mendjes tuaj dhe për të nisur rrugën drejt përmirësimit të shëndetit dhe mirëqenies suaj të përgjithshme.

Iam Power “Shërimi i trupit dhe mendjes” është një program i përqëndruar në kontrollin e mendjes dhe zhvillimin personal. Ky kurs bazohet në një metodë origjinale të kontrollit të mendjes dhe kombinon meditimin me teknika të provuara shkencërisht të vizualizimit dhe imagjinatës. Synimi i këtij programi është të ndihmojë përdoruesit të aktivizojnë fuqinë e brendshme të shërimit të mendjes, duke ndihmuar në procesin e shërimit fizik dhe emocional nga brenda.

Shëroni veten dhe të tjerët

Procesi i shërimit:

 • Ju nuk duhet të duroni një jetë sëmundjeje.
 • Ju nuk duhet t’i nënshtroheni shëndetit të dobët dhe pasojave të tij.
 • Të jesh i shëndetshëm është gjendja jote e qenësishme dhe e natyrshme.
Procesi i shërimit:

Ju nuk duhet të duroni një jetë sëmundjeje.

Ju nuk duhet t'i nënshtroheni shëndetit të dobët dhe pasojave të tij.

Të jesh i shëndetshëm është gjendja jote e qenësishme dhe e natyrshme.

Jemi të lumtur të prezantojmë programin tonë të shërimit të trupit dhe mendjes, një rrugë e gjatë drejt përmirësimit të shëndetit tuaj fizik dhe emocional. Kjo është një mundësi për të eksploruar, kuptuar dhe zbatuar një spektër të gjerë teknikash dhe metodash që ndikojnë në shëndetin tuaj në mënyrë të qëndrueshme.

Programi ynë përmban 63 audio leksione të Kursit Online për Shërimin e Trupit dhe Mendjes, të cilat ofrojnë një eksperiencë të pashembullt të mësimit. E rëndësishme për ne është të sigurojmë që ju të keni një përvojë të pasur dhe transformative.

Disa nga temat që trajtojmë janë:

 • “Hapat Bazik për një Shëndet të Përsosur”
 • “Teknika mentale-ushtrime për Shërim”
 • “Kush është Shkaku dhe Fajtori i Vërtetë pas Sëmundjes”
 • “Përgjegjësia si të merret ajo nën ndikimin e një trupi të sëmurë?”
 • “Rruga drejt Shëndetit të Përsosur”
 • “Heqja e Bllokimeve Energjetike”
 • “Riparimi i Sistemeve të Besimit të gabuar lidhur e shëndetin”
 • “E vërteta për fatin tuaj dhe  si në vend që t’ju bllokojë, mund t’ju bëjë të lirë”
 • “Dëshironi të shëroni të tjerët? Filloni me këtë hap vendimtar: Shërimin nëpërmjet besimit.”
 • “Eksploroni fenomenin që gjendet pas mrekullive dhe ngjarjeve të pazakonta nëpër histori.”
 • “Një meditim i rrallë dhe i fuqishëm për të manifestuar shëndetin dhe çdo dëshirë tuajën”
 • “Sekreti i vërtetë për të zotëruar imagjinatën tuaj dhe aftësitë e vizualizimit”
 • “Si të shëroheni në gjysmën e kohës. Po, është e mundur, pavarësisht sa e rëndë është sëmundja ose lëndimi juaj”

 

Dhe shumë tema të tjera që do të ndihmojnë në përmirësimin e shëndetit dhe qëndrimit tuaj emocional.

 BONUSE FALAS:

 • BONUS FALAS #1: “DEKLARONI FUQINË TUAJ”
 • BONUS FALAS #2: “LARGIMI I PLAGËVE EMOCIONALE”
 • BONUS FALAS #3: “Shërimi më i Kërkuar-meditim shërimi”
 • BONUS FALAS #4: “Çelësi i Shërimit në Distancë-ushtrim”

 

Kuptojmë rëndësinë e përshtatshmërisë së një programi të tillë me nevojat tuaja. Prandaj, ofrojmë një garanci për kthimin e parave brenda 30 ditësh, në rast se nuk jeni të kënaqur me përmbajtjen ose përvojën e kursit tonë.

PARALAJMËRIM: Nëse lihen të pakontrolluara, mendimet tuaja mund t’ju bëjnë më shumë dëm sesa mirë. Si t’i kontrolloni ato dhe t’i përdorni ato për një jetë më të mirë

 

Ky është një udhëzues i përparuar që ju ndihmon të shkatërroni modelet e mendimeve negative dhe të arrini një nivel të lartë të qëndrueshmërisë emocionale.

Nëse jeni të interesuar për të zhvilluar një ndryshim thelbësor në jetën tuaj, ju inkurajojmë të merrni këtë shans. Klikoni në linkun më poshtë për të mësuar më shumë dhe për të regjistruar në programin tonë:

Ky kurs do të transformojë jetën tuaj, duke ju udhëzuar hap pas hapi nëpër udhëzimet, teknikat dhe meditimet e thjeshta dhe të dobishme. Përvoja dhe rezultatet e mrekullueshme që do të përfitoni do të konfirmojnë menjëherë efektivitetin e këtij programi, duke ju bërë të pyesni se pse të gjithë nuk po përdorin një mundësi të tillë të jashtëzakonshme.

Momenti për të filluar është tani!

Sot është dita kur ju mund të filloni të aplikoni këto teknika në jetën tuaj, duke u përqëndruar në lumturinë dhe shëndetin tuaj, si dhe të dashurit tuaj. Kjo është mundësia për të jetuar një jetë të mbushur me lumturi dhe shëndet të qëndrueshëm, çdo minutë për pjesën tjetër të jetës suaj.

Duke zbuluar forcën e mendjes suaj për të mbajtur trupin dhe shpirtin në gjendje të shëndetshme, me Iam Power “Shërimin e trupit dhe mendjes.”

Mund të eksploroni mënyrat për të aktivizuar natyrshëm mekanizmat shërues të mendjes tuaj dhe për të nisur rrugën drejt përmirësimit të shëndetit dhe mirëqenies suaj të përgjithshme.

Iam Power “Shërimi i trupit dhe mendjes” është një program i përqëndruar në kontrollin e mendjes dhe zhvillimin personal. Ky kurs bazohet në një metodë origjinale të kontrollit të mendjes dhe kombinon meditimin me teknika të provuara shkencërisht të vizualizimit dhe imagjinatës. Synimi i këtij programi është të ndihmojë përdoruesit të aktivizojnë fuqinë e brendshme të shërimit të mendjes, duke ndihmuar në procesin e shërimit fizik dhe emocional nga brenda.

Shëroni veten dhe të tjerët

Procesi i shërimit:

 • Ju nuk duhet të duroni një jetë sëmundjeje.
 • Ju nuk duhet t’i nënshtroheni shëndetit të dobët dhe pasojave të tij.
 • Të jesh i shëndetshëm është gjendja jote e qenësishme dhe e natyrshme.
Procesi i shërimit:

Ju nuk duhet të duroni një jetë sëmundjeje.

Ju nuk duhet t'i nënshtroheni shëndetit të dobët dhe pasojave të tij.

Të jesh i shëndetshëm është gjendja jote e qenësishme dhe e natyrshme.

Jemi të lumtur të prezantojmë programin tonë të shërimit të trupit dhe mendjes, një rrugë e gjatë drejt përmirësimit të shëndetit tuaj fizik dhe emocional. Kjo është një mundësi për të eksploruar, kuptuar dhe zbatuar një spektër të gjerë teknikash dhe metodash që ndikojnë në shëndetin tuaj në mënyrë të qëndrueshme.

Programi ynë përmban 63 audio leksione të Kursit Online për Shërimin e Trupit dhe Mendjes, të cilat ofrojnë një eksperiencë të pashembullt të mësimit. E rëndësishme për ne është të sigurojmë që ju të keni një përvojë të pasur dhe transformative.

Disa nga temat që trajtojmë janë:

 • “Hapat Bazik për një Shëndet të Përsosur”
 • “Teknika mentale-ushtrime për Shërim”
 • “Kush është Shkaku dhe Fajtori i Vërtetë pas Sëmundjes”
 • “Përgjegjësia si të merret ajo nën ndikimin e njl trupi të sëmurë?”
 • “Rruga drejt Shëndetit të Përsosur”
 • “Heqja e Bllokimeve Energjetike
 • “Riparimi i Sistemeve të Besimit të gabuar lidhur e shëndetin”
 •  

Dhe shumë tema të tjera që do të ndihmojnë në përmirësimin e shëndetit dhe qëndrimit tuaj emocional.

 BONUSE FALAS:

 • BONUS FALAS #1: “Shërimi Holistik”
 • BONUS FALAS #2: “Prekja Shëruese”
 • BONUS FALAS #3: “Shërimi më i Kërkuar”
 • BONUS FALAS #4: “Çelësi i Shërimit në Distancë”

 

Kuptojmë rëndësinë e përshtatshmërisë së një programi të tillë me nevojat tuaja. Prandaj, ofrojmë një garanci për kthimin e parave brenda 30 ditësh, në rast se nuk jeni të kënaqur me përmbajtjen ose përvojën e kursit tonë.

Nëse jeni të interesuar për të zhvilluar një ndryshim thelbësor në jetën tuaj, ju inkurajojmë të merrni këtë shans. Klikoni në linkun më poshtë për të mësuar më shumë dhe për të regjistruar në programin tonë: