Current Status
Not Enrolled
Price
99
Get Started
or

Nëse nuk arritët të ndiqni këtë webinar me informacionet më të fundit të manifestimeve dhe që është pjesë e Nivelit më të lartë në Iam Power, ne e mundësojmë edhe njëherë ta ndiqni ju që e morrët, ju që e përfituat falas nga Seminari në Stamboll dhe të gjithë ju që doni të dini si të krijoni vitin 2023 ashtu siç ju dëshironi.

Çfarë do të mësoni:

 Lutjen për Mrekulli

 Meditim për dorëzim në vullnetin e Zotit

 Dekret për furnizim financiar

 Lutje për bollëk dhe pasuri

 Si ti bëni të tjerët të ju përkrahin dhe ndihmojnë.

 Si të pastroni nga vetja energjitë dhe mendimet negative, njerëzit negativ dhe të lejoni furnizimin që meritoni.

 Si të gjeni dashurinë dhe paratë.

 Çfarë po ndodh me Planetin Tokë

 Si ju të përshtateni me energjitë e dritës dhe dashurisë.

Dhe shumë informacione të mbledhura për ju që ju të manifestoni Mrekullinë që ju jeni.