Current Status
Not Enrolled
Price
350
Get Started
or

Ka vetëm një kastë…kasta e njerëzimit. Ekziston vetëm një fe … feja e dashurisë. Ekziston vetëm një gjuhë … gjuha e zemrës.

A jeni gati të transformoni jetën tuaj në vetëm dy ditë?

Urime për një hap të madh përpara për të përqafuar dritën tuaj dhe për të jetuar një jetë me mrekulli!

Ne imagjinojmë se keni ardhur të kërkoni diçka. Ndoshta një mësues, një komunitet, një ide të re, apo mjete të reja për të bërë një ndryshim?

Ndoshta ju keni një shërim të thellë për të bërë ose në luftë të vazhdueshme me frikën dhe ankthin? Le ta pranojmë, jeta mund të jetë plot me mësime të vështira – të gjithë kemi qenë atje.