Qendra e Konsulatave Falas

Keni sfida të vazhdueshme? Nuk keni se me kë të flisni? Nuk keni kujt ti shfaqni atë që ndjeni? Ne jemi këtu për ju: Qendra jonë e Konsultimeve ofron këto shërbime: Këshillim Individual Këshillim për Çift Këshillim prindëror Këshillim për shëndetin mendor Këshillim për Martesën Këshillim Për Zhvillim personal “Jemi këtu për të ju ndihmuar […]

Udhëtimi drejt pastërtisë së Shpirtit- Manifestoni Mrekulli 3( Greqi Maj 2024)

Në këtë udhëtim mund të marrin pjesë ata që kanë zemrën e pastër. Këtë rradhe ë zgjodha Delhpi, është qendra e Tokës dhe Univerzit, aty është energjia e pastër dhe meditimet që ndodhin në këtë vend lënë shenja të mëdha të transformimit të madh pozitiv në jetën tonë.  Njerëzit që kanë dashuri në zemrën e […]

“Harmonia e brendshme në botën e zhurmës”, Me Mimoza Thaqin dhe Arta Kabashin

“Harmonia e brendshme në botën e zhurmës”, Me Mimoza Thaqin dhe Arta Kabashin Regjistrohu për Zoom Dashamirë të vlerësuar të Iam Power,   Jemi kënaqur të ju ftojmë të bashkoheni me ne në një Webinar të veçantë të trajnimit me këngëtaren e mrekullueshme dhe mjaft të famshme, Arta Kabashi!   Ky është një event i […]

Përfaqësuesja zyrtare e Iam Power në Tiranë, Shqipëri: Anila Miraka

UNE jam Anila Miraka.  Datelindja ime eshte: 14/08/1974 ne Fier/Shqiperi.Jam nje nene e Lumtur e Dy vajzave te Mekullueshme.Jam bere pjese e Akademise se Suksesit I AM POWER qe prej muajit Prill te Vitit 2021. Jam certifikuar si Trajnere Motivuese ne Janar te Vitit 2023Jam shume Mirenjohese dhe Falenderuese Mimoza e Avni Thaqi dhe Zotit 🙏✨❤️Jetoj: ne […]

Fuqia e Motivimit”SI TË MBAJMË ENERGJINË POZITIVE NË JETËN TONË.”

Besoj se dëshironi një ndryshim të madh pozitiv në jetën tuaj. Për këtë kam vendosur të bëj një seminar në Kosovë, përkatësisht në Natural- Ferizaj me datë 31.Mars.2024. Blej këtu seminarin fizik 48.5 Euro Blej këtu seminarin online 23 Euro Dhe si dhuratë për ju PLOTËSISHT FALAS do të merrni AUDIOT E KODIT SEKRET- SHIKO […]

MASTERCLASS me Meditime dhe largim të bllokimeve, çdo Muaj me Mimoza Thaqin

“Më lejoni t’ju UDHËHEQ se si të largoni sfidat dhe problemet me të cilat përballeni çdo muaj në webinar live në ZOOM!” ABONOHU TANI PËR MASTERCLASS https://www.youtube.com/watch?v=aGxfGXy42xs Mimoza Thaqi, trajnerja juaj për një jetë të lumtur! Me një përvojë të pasur dhe mbi 15 vjet përkushtim në fushën e mësimdhënies dhe këshillimit, Mimoza Thaqi është […]

Përfaqësuesja zyrtare e Iam Power në Tetovë RVMaqedonisë, Merhide Jashari

Jam Merhide Jashari  e lindur më 27 Shkurt 1985 në rrethinën e Tetovës nga Republika e Maqedonis Veriore.  Shkollen fillore e kam kry në vendlindje,Shkollen e mesme e mbarova më 2004 në Gjimnazin “Kiril Pejcinoviq” kurse fakultetin e kam kry në 2012 pran USHT në degen e Sociologjis në Tetovë. Jam e martuar dhe jam nënë […]

Përfaqësuesja zyrtare e Iam Power në Prishtinë-Kosovë-Florentina Ramadani

Jam Florentina Ramadani e lindur 01 Janar 1987 ne Prishtine. Shkollen e mesme e kam perfundu ne vitin 2004-2005 Gjin Gazulli drejtimi “Telekomunikacion”-Prishtine , pastaj kam vazhdu studimet Barchelor “Menaxhment dhe Informatike ne universitetin Dardania- Prishtine te cilen e kam perfundu ne vitin 2008, per te vazhdu studimet matser “ Adminsitrim Bizneni”ne te njejtin Universitet […]