Weekend Retreat

“Transformimi i menjëhershëm i jetës suaj” 28/29  Maj 2022 / Shëngjin, shqipëri

28/29 Maj 2022 Bredgeti Shqiptar
KUJDES: Nëse nuk jeni gati për të marrë sukses masiv në të gjitha fushat e jetës, mos merrni pjesë në këtë EVENT FUNDJAVOR!

DËSHIRONI TË MERRNI MË SHUMË INFO RRETH SEMINARIT? TELEFONONI OSE SHKRUANI NË +389 75 495 923

Një event eksluziv që do të ndryshojë jetën tuaj

Ne po jetojmë në momentin më të rëndësishëm, përcaktues të jetës sonë tani

Pyetja është… si do ti përgjigjeni ju kësaj thirrjeje?

A do të përparoni, do të jeni proaktivë dhe do të KRIJONI ndryshimin që dëshironi të shihni?

A do të krijoni PERSONIN që dëshironi të bëheni?

A jeni gati për t’i dhënë fund luftës dhe për të marrë PIKËRISHT atë që dëshironi, dhe SHPEJT?

Nëse jeni gati për të ndërmarrë veprime dhe për të transformuar masivisht jetën tuaj, merrni biletën tuaj të ZOOM ONLINE tani

Në këtë ngjarje, ju do të mësoni të vetmen gjë që qëndron mes jush dhe suksesit.

Unë jam duke folur për suksesin në të gjitha fushat
Bëhu i pasur
Jeto i qetë

Gjeni shpirtin binjak – dashurinë tuaj

Gjeni qëllimin tuaj në jetë
Rregulloni marrëdhënien tuaj

Kthejeni shëndetin tuaj

LAJMI I KEQ: Do të vazhdoni të luftoni
Përveç nëse filloni të bëni NJË GJË. Kjo NJË GJE është diçka që bëjnë të gjithë njerëzit e suksesshëm (pavarësisht se me çfarë janë të suksesshëm). Çdo person i vetëm i suksesshëm në botë, duke përfshirë edhe mua, të gjithë kanë atë NJË GJË të përbashkët. Kjo NJË GJE fjalë për fjalë DETYRON suksesin të ndodhë; e bën suksesin 100% të pashmangshëm… pavarësisht nëse doni dashuri, para, shëndet apo ndonjë gjë tjetër. Kjo NJË GJË është arsyeja që kaq shumë dështojnë vazhdimisht, ndërsa të tjerët jetojnë një jetë magjepsëse…pa i bërë gjërat ndryshe nga ju…

Në këtë ngjarje, ju do të mësoni të vetmen gjë që qëndron mes jush dhe suksesit.

Vetëm edhe një gjë!

GJITHÇKA DUHET për ta kthyer dështimin në sukses…është që të zbatoni VETËM NJË GJË !
LAJMI I MIRE ESHTE SE MUND TE MESOHET E VETMJA GJË!
Dhe sapo ta mësoni dhe ta zbatoni, do të ndryshojë MËNJËHERË jetën tuaj. Po.
Po e them këtë sepse definitivisht NUK kam lindur me KËTË NJË GJË; Më duhej ta mësoja dhe të mësoja si ta zbatoja vetë. Kjo më mori dekada.
Për fat të mirë, nuk duhet të prisni kaq gjatë. Sepse të shtunën, më 28 maj 2022, unë do t’u mësoj njerëzve NJË GJË, që të mund ta përdorin atë për të ndryshuar SHPEJTË jetën e tyre

Ofertat ekzistuese të biletave

Vetëm bileta e seminarit

Çmimi 59€

Vetëm bileta e seminarit “Transformimi i menjëhershëm i jetës suaj”

Pa akomodim

Pa mëngjes/darkë

Bileta e seminarit + Hotel (5 yje)

Çmimi 99€

Bileta e seminarit “Transformimi i menjëhershëm i jetës suaj” 

Me akomodim në hotel me 5 yje

Me mëngjes dhe darkë

Bileta ONLINE (Vetëm dita e parë)

Çmimi 59€

Dita e parë e seminarit

Për shkak se dita e dytë e seminarit do të mbahet në plazhë, për ata që do të ndjekin seminarin online ofrohet vetëm dita e parë e seminarit në sallë.

Fillo sezonin Veror duke u relaksuar dhe duke mësuar