Trajnim për Social Media Marketing

16 ORË TRAJNIM ONLINE NË ZOOM VETËM 49EURO

Bazat

  1. Gjetja e audiencës suaj dhe rritja e ndjekësve
  2. Zgjidh cila platformë është më e mirë për biznesin tuaj
  3. Zhvillo praninë e biznesit tënd në rrjetet sociale
  4. Postimet perfekte me dizajnet e duhura
  5. Hashtagët e duhur për kategorinë e biznesit tënd
  6. Analizë e audiencës, ritargetimi me analizë të reklamave
  7. Aplikacionet dhe softuerët për editim të fotografive dhe videove

Regjistrimin për këtë kurs mund ta bëni në iampower.al ose duke kontaktuar stafin e Iampower. Çmimi për këtë trajnim 16 orësh është vetëm 49euro duke përfshirë edhe benefitet për analizën individuale të profilit të biznesit që keni si dhe tutorial të META Panel rreth qasjes, përdorimit, dhe mjeteve që duhen përdorur.

Ky trajnim është për të gjithë ata që duan të hapin biznes për shitje online. Sekretet e marketingut të cilat do e bëjnë biznesin tuaj viral, rritja e shitjeve si dhe rritja e numrit të ndjekësve.

Për tu regjistruar në këtë trajnim mund të shtypni butonin e mëposhtëm regjistrohu ose të kontaktoni stafin e Iampower për më shumë detaje.

Regjistrohu në këtë trajnim

A doni të keni një prezencë mahnitëse në rrjete sociale? Çojeni biznesin tuaj në nivelin e rradhës duke ndërmarrë këto hapa që do mësoni në trajnimin Social Media Marketing.

Vetëm 20 vende të lira

Kuptoni më shumë për temat

Gjetja e audiencës suaj dhe rritja e ndjekësve

Analizë e detajuar e biznesit tënd për të parë se çfarë lloj postimesh dhe materiale audienca juaj pëlqen. Rritja e ndjekësve duke ju dhënë audiencës të kategorisë së biznesit tënd materialet që ato pëlqejnë.

Zgjidh cila platformë është më e mirë për biznesin tuaj

Bizneset dallojnë nga njëra tjetra në bazë të moshës së audiencës. Ka shumë biznese që suksesin më të madh e kanë në Facebook duke marrë parasysh se mosha më madhora gjenden në atë platformë dhe anasjelltas.

Zhvillo praninë e biznesit tënd në rrjetet sociale

Rrit prezencën tënde në rrjetet sociale duke përdorur Meta Business Suite, duke shpërndarë material origjinal me elemente tërheqëse. Nëse njerzit shpërndajnë postimet tua në inbox, ju jeni në rrugën e duhur.

Postimet perfekte me dizajnet e duhura

Çdo biznes duhet të ketë një identitet të vetin në rrjetet sociale. Gjërat të cilat do veçojnë identitetin tuaj do jenë dizajnet e postimeve që bëni, ngjyrat që përdorni si dhe llojin e materialeve që shpërndari, janë autentike ose jo.

Hashtagët e duhur për kategorinë e biznesit tënd

Hashtagët janë gjëja që secili i haron dhe nuk ju jep rëndsi. Ne çdo ditë shohim postime të të tjerëve në Reels si dhe Explore Section në Instagram, ata shfaqen shkaku i hashtagëve që përdor shpërndarrësi.

Ritargetimi me analizë të reklamave

Krijuam audiencën si dhe identitetin tonë online, bëmë përmisimin e postimeve tona dhe tanimë është koha të monetizojmë. Ritargetoni audiencën tuaj dhe konvertoni ata në shitje. Gjej mënyrën e duhur të monetizimit.

Aplikacionet dhe softuerët për editim të fotografive dhe videove

Ndoshta ju po pyetni veten si do arrini të bëni dizajne ose të përdorni mjetet të cilat ua tregojmë pa pasur dijeni për ato? Në këtë trajnim gjithashtu do ju tregojmë tutoriale për gjërat elementare rreth aplikacioneve dhe softuerëve që do përdorim për të rregulluar dhe përmirsuar rrjetet sociale të bizneseve.

Nga kompania që menaxhon marketingun e

IAMPOWER.AL

EUROCARGO

SD-HAIRTISTRY.DE

BRIZBY

KUPUVAJONLINE.MK

SUN AND STARS

HAS.COM.MK

GAFICOMPANY.MK

VITACEPTIN DOO

BLOOMEY COSMETICS

CHIC JEWELRY

HIKERSCOVE