Si të keni Harmoni në familje

Seminar në Zurich, Zvicër

Bazat

 1. Si të adaptoheni me antarët e familjes të cilët kanë personalitete të kundërta
 2. Si të heqim xhelozinë dhe përleshjet motër/vëlla, burrë/grua, vjehërr/nuse
 3. Si të ndërhyjmë në mosmarrëveshjet midis prindërve
 4. Si të shërohemi nga ndarja/humbja e një antari në familje
 5. Si të ndihmojmë një antar në familje i cili vuan nga depresioni
 6. Si të tejkalojmë stresin që shkaktohet nga papunësia, paratë ose situatat në shtëpi
 7. Si të riprogramojmë trurin tonë nga limitimet e fëmijërisë dhe të ndalojmë shprehitë trashëgimtare tek femijët tanë

Në seminar do të bëjmë ushtrime argëtuese, por në të njejtën kohë do të ju nxjerrin nga zona komfore. Do të jetë e detyrueshme këto ushtrime të vazhdoni ti aplikoni edhe në jetën e përditshme në mënyrë që të funksjonojnë!

Lokacioni: Zurich, Zvicër

Data: 27 Mars – E Diel

Lista e çmimeve EARLY BIRD

 • Për JO- antarë në I am Power – Biletë tek300€❌ 200€✅ 
 • Për antarë në I am Power – Biletë tek270€❌ 170€✅
 • Për JO – antar në I am Power – Biletë Çift500€❌ 300€✅
 • Për antarë në I am Power – Biletë Çift470€❌ 270€✅
 • Biletë Vip (vetëm për çifte, çmimi përfshin 2 persona) – 700€❌ 500€✅

Çmimet momentale janë të shënuara me ✅, biletat çift përfshin 2 persona

Rezervo biletën Early Bird

A doni të përmirësoni 100% të situatave që prishin harmoninë në familjen tuaj?

Kurseni me biletat EARLY BIRD

Kuptoni më shumë për temat

Si të adaptoheni me antarët e familjes të cilët kanë personalitete të kundërta

Familja te do te jesh lojal, te qenit lojal, do te thote te pranosh te tjeret ashtu sic jane dhe ti perkrahesh ata ne rrugetimin e perbashket.

Si të heqim xhelozinë dhe përleshjet motër/vëlla, burrë/grua, vjehërr/nuse

Ndjenjat e xhelozisë zakonisht rrjedhin nga pasiguria. Cilido qoftë shkaktari, është e lehtë që xhelozia, ai përbindësh i poshtër, të futet në jetën dhe hapësirën tënde . Meso se si te mos e lejoni nje gje te tille te behet bashkjetuesi juaj me i erret.

Si të ndërhyjmë në mosmarrëveshjet midis prindërve

Sigurimi i fëmijëve me një mjedis në të cilin ata ndihen të sigurt fizikisht dhe psikologjikisht është jashtëzakonisht i rëndësishëm për mirëqenien e tyre dhe duhet t’i jepet një prioritet i lartë nga të gjithë prindërit.

Si të shërohemi nga ndarja/humbja e një antari në familje

Mbështetja nga të tjerët është kritike për shërimin pas një ndarjeje ose divorci. Mund të ndiheni sikur jeni vetëm, por izolimi i vetes vetëm sa do ta bëjë këtë kohë më të vështirë. Mos u mundoni ta kaloni këtë vetë.

Si të ndihmojmë një antar në familje i cili vuan nga depresioni

Të jesh i diagnostifikuar me një çregullim emocional, ankth, depression etj… anjëherë nuk është turp.

Mënyra më e mirë për të shëruar veten është ta thuash atë që ndjen tek njerëzit e duhur dhe të marësh orjentimin e duhur.

Si të tejkalojmë stresin që shkaktohet nga papunësia, paratë ose situatat në shtëpi

Papunësia, paratë, divorcet, janë shkaktari kryesor për stresin tek njerzit. Ne do tju tregojmë mënyrat e duhura për menaxhim dhe tejkalim të stresit dhe përjetimin e lumturisë në cdo situatë jetësore.

Si të riprogramojmë trurin tonë nga limitet e fëmijërisë dhe të ndalojmë shprehitë trashëgimtare tek fëmijët tanë

Mësoni të rregulloni emocionet: Për shkak të sfidave të rregullimit emocional që paraqet trauma e pazgjidhur, është thelbësore të mësoni se si të përballeni ndryshe. Kjo shkon paralelisht me ndërgjegjësimin bazë, sepse të kesh mjete efektive përballuese e fuqizon dikë që të njohë dhe t’i përgjigjet përvojave sfiduese në vetvete, pa aq frikë se do t’i përkeqësojë gjërat si rezultat.

Testimoniale nga zemrat
e pjesmarrësve në seminaret e kaluara