Seminar 3-ditor në STAMBOLL-TURQI — 3 Dite (2 Nete) ➡ 16-17-18 Dhjetor 2022

"Manifestoni Mrekullitë"

"Aktivizoni vorbullën tuaj personale të manifestimit dhe filloni të jetoni jetën tuaj më të mirë."
- Mimoza Thaqi- Mentorja e Mrekullive

ESHTE KOHA JUAJ TË NGJITENI NË VERSIONIN MË TË LARTË TË JUAJ!

SESIONET MASTER TË MANIFESTIMIT

Mimoza Thaqi, Mentore e Mrekullive dhe Suksesit

Do të prezantojë dhe angazhohet në mënyrë aktive për të tre ditët së bashku me trajnerët e saj elitë. PËR SHKAK TË THELLËSISË SË NDËRVEPRIMIT PERSONAL, BILETA PERSONALE PËR KËTË NGJARJE SHITEN SHPEJTË

Çfarë mund të prisni Kur merrni pjesë NË "MANIFESTONI MREKULLITË"?

Gjatë sesioneve të manifestimit master, do të mësoni sekretet prekëse për të manifestuar fatin e përsosur që dëshironi thellësisht me një komunitet njerëzish me të njëjtin mendim.

PYETJA ËSHTË A DO TË VENDOSNI TË...

✅ Jetoni jetën tuaj më të mirë me bollëkun dhe paratë që dëshironi dhe meritoni?

✅ Jetoni jetën tuaj më të mirë me dashurinë që dëshironi dhe shëndetin dhe lumturinë që meritoni?

✅ Apo, do të vazhdoni të luftoni me rezistencën, frikën, dhimbjen e kaluar dhe të tashme?

Aktivizoni VORTEKSIN TUAJ MANIFESTUES DHE ZHBLLOKONI PUSHTETIN TUAJ LATENT PËR TË JETUAR jetën tuaj më të mirë.

Për të zhbllokuar vorbullën tuaj manifestuese, do t’ju duhet të përafroni me rrjedhën e shpirtit, mençurisë dhe bollëkut.

Gjatë këtyre 3 ditëve të pabesueshme...

Ju do të…
Shëroni dhimbjen, frikën dhe dyshimin e kaluar.
Pastroni bllokimet manifestuese.
Shëroni gjendjen tuaj emocionale.
Hapni vorbullën tuaj manifestuese për një jetë me bollëk.
Shëroni marrëdhënien tuaj.
Lëshimi i shkëndijës së bollëkut, suksesit personal dhe qëllimit që është mbyllur brenda jush.
Filloni të jetoni jetën që ëndërroni.

Imagjinoni vetëm për një sekondë...

Imagjinoni vetëm për një sekondë...

✅ Çlirimin nga traumat dhe dhimbjet e së kaluarës që aktualisht po ndikojnë në rrugëtimin tuaj të jetës.
✅ Një burim i ri i mirëqenies, ku ju jeni plotësisht në gjendje të aksesoni forcën krijuese të Universit që jeton brenda jush.
✅ Duke qenë fuqimisht bashkëkrijuesi i fatit tuaj.
✅ Një marrëdhënie e thellë, e përkushtuar, e shenjtë me partnerin, bashkëshortin, personin specifik ose shpirtin binjak.
✅ Të jetosh një jetë të lumtur dhe të gëzuar ku nuk duhet të shqetësohesh më për paratë!
✅ Lëshimi i shkëndijës së bollëkut, suksesit personal dhe qëllimit që është mbyllur brenda jush.
✅ Fuqia shëruese shumëdimensionale për të rinovuar në mënyrë drastike trupin tuaj fizik ose ata që doni.
✅ Të jetosh versionin më të lartë të vetes dhe jetën tënde më të mirë që ndonjëherë e keni paramenduar!

💜 Kur ngjarja të përfundojë dhe të ktheheni në shtëpi, do të keni mjete të qarta koncize për të filluar të dizajnoni dhe jetoni jetën që dëshironi dhe meritoni.💜

💜"Ju meritoni paratë që dëshironi, dashurinë që dëshironi dhe shëndetin dhe lumturin; nga të cilat vareni”.💜

"Unë as nuk mund të filloj të shpjegoj se çfarë bëri ajo fundjavë për mua në një dëshmi, rezultatet ishin të pabesueshme! Unë isha në gjendje të shërohesha, shërohem thellë. Endrra ime u realizua pas shumë viteve ,te jem afer teje ne nje seminar .Kam marr shume pergjigjeje qe me kan duhur. Mbas keti seminari dashuria per ty eshte ende me e madhe .Madheshtia dhe zemra jote është pikërisht ashtu siq e kam menduar . Une edhe me shume dua te jap per lampower .Te lutem me udhezo si mund te jap me te miren e mundeshme qe te jem e dobishme per lampower . E bekuar qofte perjetesisht dita qe kam marr kete vendim .Bekime pafund per ty dhe familjen tende Mimi ..TE DUA ..TE DUA ..TE DUA. Udhëtimi im deri në Milano ishte investimi më i mirë që kam bërë ndonjëherë për veten time Jeta ime ka ndryshuar plotësisht për mirë në shumë mënyra të pabesueshme."

Leonora Ejupi Pjesëmarrëse në seminar nga Franca

Kurrë më mire s'jam ndjerë si në këtë Seminar, Syzana Beqa eksperte për E-Comerce, nga Gjermania💜

ÇFARË E BËN Manifestimin e Mrekullive KAQ SPECIAL?

💜 Shumica e njerëzve jetojnë jetën e tyre dhe në dëshpërim të qetë. Ata besojnë rrejshëm se ajo që shohin në botën 3-D është realiteti i vetëm i disponueshëm për ta.
💜 "Ndryshoni mënyrën se si i shihni gjërat dhe gjërat që shihni do të ndryshojnë." Wayne Dyer
💜 Pasi të jeni në gjendje të shpëtoni nga dyshimet tuaja, besimet kufizuese, frikërat dhe të kaloni dhimbjen, do të jeni lehtësisht në gjendje të ndryshoni mënyrën se si i shihni gjërat.
💜Do të gëzoni liri të re që do t'ju lejojë lehtësisht të aksesoni Burimin e Pafund, Zotin, brenda jush. Duke qëndruar tani në majën e malit tuaj, ju do të zotëroni fuqinë për të aktivizuar vorbullën tuaj manifestuese, që lejon ëndrrat dhe dëshirat tuaja të shndërrohen në realitet.
💜 Ju do të... Pastroni dhimbjen, dyshimin dhe frikën e vjetër. Lidhuni kozmikisht me Veten tuaj të Lartë. Krijoni jetën që dëshironi dhe meritoni.

ÇFARË PËRFSHIHET FALAS NË Manifestoni Mrekullitë?

Ushtrime të drejtpërdrejta në grup me Mimoza dhe Avni Thaqin dhe trajnerë elitarë ku do të pastroni rrugën që ka qenë rezistenca që ju mban nga jeta juaj më e mirë. Do të pastroni, do të lidheni dhe do t'ju mësohen mjetet më të fuqishme të Ligjit të Tërheqjes në dispozicion.

Njihuni me Mimoza dhe Avni Thaqin, të cilët që nga viti 2009 kanë qenë një nga kanalet më të njohura të Ligjit të Tërheqjes në YouTube dhe facebook me afro 1,000,000 shikime çdo muaj. Si Mimoza ashtu edhe Avniu kanë një dashuri të madhe për popullin e tyre dhe me gjithë zemër e shpirt duan të ndajnë me ata informacionet e fshehura, janë të çertifikuar nga klubin privat Amerikan GIN. Së bashku ata kanë përkthyer shumë libra. Ata janë mjeshtër të mëdhenj të shkallës 6 në GIN dhe të dy janë themeluesit e klubit Iam Power. Një kompani e përkushtuar për të ndihmuar njerëzit të jetojnë jetën e tyre më të mirë fizikisht, emocionalisht dhe energjikisht. Mimoza dhe Avniu kombinojnë mjetet e shkencës së fundit së bashku me mësimet e lashta për të ndihmuar klientët e tyre të zhbllokojnë potencialin e tyre të plotë të manifestimit. Mimoza dhe Avniu mentorojnë klientë në 23 vende të ndryshme. Ata kanë punuar me aktorë, shkrimtarë, mjekë, inxhinierë, ndërmarrës dhe çdo profesion tjetër në mes.

BILETAT VIP: 349€

Akses në seminar+ Biletat VIP + Bonuse
Merrni pjesë dhe trajnohuni një në një nga Mimoza dhe Avni Thaqi

Autobusi niset nga Tetova me datë 15 Dhjetor në ora 16:30 dhe kthimi është me datë 18 dhjetor në ora 16:00 nga Stambolli.

➖OFERTA PËRFSHINË➖
🏩Akomodimi në Hotel
(Sundance Hotel Istanbul ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️)
🥗Mëngjesi i përgatitur në Hotel
🔹️Vizitë vendeve më Atraktive të Stambollit🔹
▫️Xhamia Suleymaniye
▫️Xhamia Sultan Ahmed
▫️Aya Sofia
▫️Akuariumi Florya
▫️Taksim
▫️Outleti 212
▫️Venezia Mega Outlet
▫️Forum Istanbul
▫️Kapali Carshi
▫️Shetitje në Bosfor
▫️Eminönü
▫️Pierre loti
🗣Shoqërues profesional gjatë udhëtimit
🛣Udhëtimi bëhet me autobus komod
⛔Pasaporta duhet të ketë më shumë se 6 muaj afat⛔
Në disa nga vendet e lartëshënuara ka pagesë të biletës
✅ Gjatë 3 ditëve-30 min, seancë një në një me Mimoza ose Avni  Thaqin për çështjet e juaja personale dhe të merrni zgjidhjen.
✅Falas trajnimi online : Journey to the Soul
✅Falas trajnimi online : Komandoni para dhe Dashuri në Jetën tuaj
✅Falas trajnimi online : Lirohuni nga çdo pengesë dhe hape zemrën për dashuri

BILETAT GOLD: 269€

Akses në seminar+ Biletat GOLD + Bonuse

Autobusi niset nga Tetova me datë 15 Dhjetor në ora 16:30 dhe kthimi është me datë 18 dhjetor në ora 16:00 nga Stambolli.

➖OFERTA PËRFSHINË➖
🏩Akomodimi në Hotel
(Sundance Hotel Istanbul ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️)
🥗Mëngjesi i përgatitur në Hotel
🔹️Vizitë vendeve më Atraktive të Stambollit🔹
▫️Xhamia Suleymaniye
▫️Xhamia Sultan Ahmed
▫️Aya Sofia
▫️Akuariumi Florya
▫️Taksim
▫️Outleti 212
▫️Venezia Mega Outlet
▫️Forum Istanbul
▫️Kapali Carshi
▫️Shetitje në Bosfor
▫️Eminönü
▫️Pierre loti
🗣Shoqërues profesional gjatë udhëtimit
🛣Udhëtimi bëhet me autobus komod
⛔Pasaporta duhet të ketë më shumë se 6 muaj afat⛔

Në disa nga vendet e lartëshënuara ka pagesë të biletës

 
✅Falas trajnimi online : Journey to the Soul
✅Falas trajnimi online : Komandoni para dhe Dashuri në Jetën tuaj
✅Falas trajnimi online : Lirohuni nga çdo pengesë dhe hape zemrën për dashuri

BILETAT SILVER: 249€

Akses në seminar+ Biletat SILVER + Bonuse

➖OFERTA PËRFSHINË➖
🏩Akomodimi në Hotel
(Sundance Hotel Istanbul ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️)
🥗Mëngjesi i përgatitur në Hotel
🔹️Vizitë vendeve më Atraktive të Stambollit🔹
▫️Xhamia Suleymaniye
▫️Xhamia Sultan Ahmed
▫️Aya Sofia
▫️Akuariumi Florya
▫️Taksim
▫️Outleti 212
▫️Venezia Mega Outlet
▫️Forum Istanbul
▫️Kapali Carshi
▫️Shetitje në Bosfor
▫️Eminönü
▫️Pierre loti
🗣Shoqërues profesional gjatë udhëtimit
⛔Pasaporta duhet të ketë më shumë se 6 muaj afat⛔
Në disa nga vendet e lartëshënuara ka pagesë të biletës
✅Falas trajnimi online : Journey to the Soul
✅Falas trajnimi online : Komandoni para dhe Dashuri në Jetën tuaj
✅Falas trajnimi online : Lirohuni nga çdo pengesë dhe hape zemrën për dashuri

!!! Vëmendje ju lutem, ju keni rezervuar biletën tuaj në momentin që keni kryer pagesën. Çmimet nuk janë fikse sa i përket hotelit- mund të jenë më të larta nëse vendosni me vonesë...

LOJË SHPËRBLYESE

Provoni fatin për të fituar një BILETË FALAS PËR SEMINARIN : MANIFESTIMI I MREKULLIVE

Dy manifestues do të marrin NGA një biletën TË SEMINARIT(shënim: biletat e fluturimit, autobusit dhe akomodimit në hotel nuk janë të përfshira). Plotësoni formularin e mëposhtëm për të provuar aftësitë e juaja manifestuese. Fituesit do të shpallen me datë 1 dhjetor 2022

ÇFARË PO THONË NJERËZIT PËR SEMINARET TONA