Ju ftojmë në seminarin e rradhës

Manifestimi dhe

Ligji i supozimit

30 SHTATOR 2023 / Swiss Diamond Prishtinë / Ora 14:00-19:00

Gjatë dekadës së fundit, Ligji i Tërheqjes ka popullarizuar idenë se mendimet tona formojnë realitetin tonë. Me fjalë të thjeshta, mendimet pozitive ose negative mund të shfaqen në jetën tonë. Ky koncept nuk duhet të ngatërrohet me Ligjin e mirënjohur të “Tërheqjes” (i ngjashëm, por jo krejt i njëjtë).

EARLY BIRD TICKET: 47€ (DERI ME 25 SHTATOR)

Pas kësaj date, bileta do ketë çmimin 97€

img

Mimoza thaqi

Ceo of iampower, sun and stars, scardica & chairman at women’s economic chamber

"Ligji i Supozimit ju inkurajon të përqafoni ndjenjat që lidhen me arritjen e qëllimeve tuaja sikur t'i keni përmbushur ato tashmë."

Tako Mjeshtërinë
Tënde

Zotëro çdo gjë në
mënyrë të pashmangshme

Gjatë dekadës së fundit, Ligji i Tërheqjes ka popullarizuar idenë se mendimet tona formojnë realitetin tonë. Me fjalë të thjeshta, mendimet pozitive ose negative mund të shfaqen në jetën tonë.

Megjithatë, kjo mendësi ndonjëherë mund të dështojë, veçanërisht nëse fuqizon mendimet negative të rriten dhe të bëhen reale. Ideja e përgjithshme që qëndron pas Ligjit të Tërheqjes është se “të ngjashmet tërheqin të ngjashmit”, gjë që mund t’ju bëjë të besoni se çdo mendim negativ mund të çojë në rezultate negative.

Me Ligjin e Supozimit, nuk keni nevojë të monitoroni në mënyrë obsesive sesi mendimet tuaja formojnë realitetin tuaj.

Në vend të kësaj, ju mund të shijoni udhëtimin, pasi ai është i rrënjosur në besimin se ajo që dëshironi tashmë është e destinuar për ju. Dhe sinqerisht, kush mund të provojë se nuk është kështu?

Duke jetuar jetën me këtë ndjenjë të sigurt të njohurive, ju mund t’i kaloni sfidat e jetës me besim se jeni në rrugën e duhur dhe përfundimisht, gjithçka që dëshironi do të jetë e juaja – në të vërtetë, tashmë është, edhe nëse nuk është realizuar ende.

çfarë përfshin ligji i supozimit?

1

ZOTëroni diçka

Ligji i Supozimit parashtron që duke besuar vërtet se tashmë zotëroni diçka, në mënyrë të pashmangshme do ta arrini atë.

2

bind mendjen

Kur zbatoni Ligjin e Supozimit për qëllimet tuaja të jetës, ju në thelb e bindni mendjen tuaj se gjithçka që dëshironi është tashmë një pjesë e realitetit tuaj.

3

Përjeto emocionet

Në vend që thjesht të diskutoni për dëshirat tuaja, ju zhyteni në emocionet që do të përjetonit nëse ato dëshira do të ishin përmbushur tashmë.

4

Ndjej suksesin

Duke i kushtuar kohë përjetimit dhe mishërimit të emocioneve të suksesit tuaj, ju mësoni të rrezatoni energjinë e atij suksesi në të gjithë mjedisin tuaj.

5

Rrezato energjinë

Duke i kushtuar kohë përjetimit dhe mishërimit të emocioneve të suksesit tuaj, ju mësoni të rrezatoni energjinë e atij suksesi në të gjithë mjedisin tuaj.

6

INTEGRO LIGJIN

Ndërsa e bëni Ligjin e Supozimit një pjesë të pavetëdijshme, integrale të jetës suaj të përditshme, do të habiteni se sa më të fuqishme bëhen aftësitë tuaja të manifestimit.

Rezervo vendin Tënd tani

Këtu mund të shkruani vetëm qytetin ku jetoni

ME PJESMARRJEN TUAJ JU FITONI FALAS

Trajnimin Manifestimi Fillestar me çmim 184 Euro.

Temat e Seminarit

Si fillim ne duhet te kuptojme fuqine e fjaleve UNE JAM, të qëndrojmë në të tashmen, të dijmë se asgjë e keqe nuk na ndodh, të kuptojme se ne duhet të qëndrojm stabil në jetë. Kur kemi këtë vetëdije pastaj kuptojmë si krijojmë jetën tonë.

Ligji i Supozimit, ne jemi të njohur me Ligjin e Tërheqjes por Ligji i Supozimit shkon një hap më tej dhe të bën të vetëdijshëm për ligjin e tërheqjes. Sepse këtë ligj ne vazhdimisht e përdorim pa vetëdije dhe krijojmë atë që nuk e duam. Pasi pika 1 ishte të jemi të vetëdishëm- vetëdijen e përdorimit të këtij ligji këtu duhet ta kemi të qartë në pastërtinë e një kristali që të vazhdojmë më tej drejt krijimit të gjërave që duam. Këtu me një ushtrim praktik ju do të kuptoni se çfarë i keni bërë vetes deri në momentin që keni vendosur të merrni pjesë në seminar.

Për dëshirën e zjartë kemi folur nëpër shumë semianare por në këtë seminar ju do ta kuptoni saktë se çdo të thotë dëshira e zjartë. Pse vetëm dëshira e zjartë manifestohet edhe këtu do të ketë ilustrime praktike të një dëshire të zjartë.

Shumë njerëz janë skeptik lidhur me zhvillimin personal, mendimet pozitive dhe energjinë pozitive. Pse kjo ndodh, cilat janë arsyet që njerëzit dyshojnë kush dyshon, ju apo kush? Këtë do ta qartësoni një herë e mirë pasi të vendosni të merrni këtë seminar.

Pasi rruga e zhvillimit tuaj ka një drejtim, ndryshimi i këtij drejtimi ka të bëjë me karmën tuaj. Sa do që të ndryshoni drejtime aq më shumë karma juaj do të shumohet dhe ju do ti vuani pasojat. Kujdesin që do të ju tregoj në këtë seminar do ta kuptojnë ata që vërtet janë gërditur e lodhur duke u endur në jetë.

Kuptimi i fjalës qëndrim dhe fitimtar do të shfaqen dhe ndriçohen tek ju. Sa më pak konfuzion dhe sa më shumë qartësi është pika kyçe e një fitimtari.

Deri në këtë pikë ne u njohëm me ligjet, vetitë dhe drejtimin. Kur të jemi të gatshëm ti kemi kuptuar pikat nga 1 në 6 mund ti themi vetes se tani jemi pregaditur për krijim të jetës së mirë.
 
E ceka më lartë pikën kyçe të kujdesit n[ rrugën e zhvillimti tuaj personal. Këtu do të cek pengesat ose bllokimet që nuk lejojnë manifestimin. Në këtë pikë do të ju jap një dhuratë të çmuar.
 
Kur ju jeni të vetëdijshëm, e njohni siç e dini emrin tuaj Ligjin e Supozimit, e keni dëshirën e zjartë, e përdorni energjinë pozitive, keni kujdes ku shkelini, e ndjeni veten fitimtar…i kontrolloni këto të gjitha me saktësi matematikore atëherë mudn të jeni gati për pranim të gjërave të mira në jetën tuaj.
 
Ditën kur e kuptoni plotësisht fuqinë e Ligjit të supozimit, zbuloni se ajo funksionon në përputhje të plotë me këtë parim. Ajo funksionon me vëmendje, minus përpjekje.
 
Pa vigjilencë ne do të vrapojmë sikur dikush nga ndjek, nuk do ta kuptojmë kurrë se jeta është ky moment. Asnjëherë nuk do të dijmë sa të fuqishëm jemi- dhe çdo dështim do të na rrënojë dhe do jetojmë duke mbledhur mbeturinat e gërmadhës së rënuar. Por duke njohur në këtë semianar kuptimin e duhur të vullnetit tuaj të lirë- këmbënguljes edhe pas çdo dështimi ëndërrat tuaja do të bëhen realitet shumë shpejt.
 
Anëtarë të Iam Power do të flasën në këtë semianr si zhvillimi i tyre personal i largoi nga llumi i injorancës.