Testim për Vlerësim të Diturisë Niveli 4 Iam Power

testimi niveli 4.png

Testimi Nivelit 4

SQARIM

Pasi që kalimi i këtij Testimi Ju bën që të jeni Trajner Në Iam Power. Ju duhet ti dini këto materiale në formë Automatike.

Testimi është bërë me përgjigjet ti shkruani vetë ju.

Ne do ti kontrollojmë dhe do të ju njoftojmë nëse e keni kaluar në periudhë prej 2 Javësh.

Pasi Kaloni Emri Profili Juaj DO të vendoset në Webfaqen tonë të trajnerëve në Iam Power ku ne do të ju lidhim me klientët e ardhëshëm.

Ndërsa për tu bërë Spiker i Seminareve në Iam Power

Ju duhet të kaloni Nivelin 5.

Personat qe jetojne ne Kosove, Maqedoni, Shqiperi

Testimin do ta bejne live ne ndonje seminar te Iam Power, ose ne Zyrat e Iam Power ne Tetove.

Personat me pamundësi arrdhje qe jetojne jashte shteteve të lartëpërmenduar testimin do ta bejne ne zoom te monitoruar nga anetare te stafit Iam Power.

Kusht që të arrini titullin Trajnet Motivues janë si vijon:

  1. Të jepni testimin për Trajnet Motivues live ne zyrat tona ose ne semianar.

2. Të keni marrë pjesë në së paku 4 seminare ose webinare për 1 vit.

3. Të keni mbajtur një fjalim prej 5 minutash para publikut në Iam Power.

Shihemi në suksese

Iam Power  

​Na kontaktoni +38975305999