Sale!

WORKSHOP për Shitje dhe Komunikim-TETOVË ( Pjesmarrja Fizike) 499Euro

Original price was: ден90,205.00.Current price is: ден30,788.00.

Category:

Description

TETOVË 20-21 KORIK 2024 – ADRESA: SHTËPIA E FAMILJES THAQI

A JENI GATI TË…

Workshopi për Shitje dhe Komunikim – Business Power

Data: 20-21 Korrik 2024

Vendi: Tetovë

A jeni gati të transformoni aftësitë tuaja të shitjes dhe komunikimit? Bashkohuni me ne në workshopin ekskluziv dy ditor “Business Power” që do të mbahet në Tetovë më 20 dhe 21 korrik 2024, organizuar nga sipërmarrësit e suksesshëm, Mimoza dhe Avni Thaqi.

Ky workshop është projektuar për të ndihmuar një grup të vogël dhe të përzgjedhur pjesëmarrësish të zhvillojnë dhe përmirësojnë aftësitë e tyre të shitjes dhe komunikimit në mënyrë të thjeshtë dhe efektive. Përfitoni nga eksperienca dhe njohuritë e dy profesionistëve të njohur në fushën e biznesit, të cilët do të ndajnë teknika të lehta dhe të demonstrojnë qasjet një-në-një për të realizuar shitje të suksesshme.

Çfarë do të mësoni:

  • Teknika të lehta për shitje: Metoda të thjeshta dhe të provuara për të përmirësuar performancën tuaj në shitje.
  • Demonstrime praktike një-në-një: Ushtrime praktike për të kuptuar dhe zbatuar strategjitë e suksesshme të shitjes.
  • Si të punoni nga shtëpia: Këshilla dhe strategji për të zhvilluar biznesin tuaj nga komoditeti i shtëpisë.

Vendet janë të kufizuara! Ky workshop është i dedikuar për një grup të vogël pjesëmarrësish për të siguruar cilësi dhe vëmendje individuale. Sigurohuni që të rezervoni vendin tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.

Regjistrohu tani dhe bëhu pjesë e këtij eventi unik që do të ndryshojë mënyrën se si bëni biznes dhe komunikoni me klientët tuaj.

Për më shumë informacion dhe për të rezervuar biletat tuaja, ju lutemi të kontaktoni në +38976432315

Mos e humbisni këtë mundësi të artë për të ngritur aftësitë tuaja në një nivel të ri! Bashkohuni me ne në Tetovë më 20 dhe 21 korrik 2024 dhe filloni udhëtimin tuaj drejt suksesit me “Business Power”!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WORKSHOP për Shitje dhe Komunikim-TETOVË ( Pjesmarrja Fizike) 499Euro”

Your email address will not be published. Required fields are marked *