UDHËHIQNI VETEN NË KOHËRA KRIZASH 37- MËSIMET MË TË RËNDËSISHME PËR JETËN TUAJ-Çmimi: 19.97 Euro.

ден1,232.00

“Ne nuk mund të ndryshojmë Botën pa ndryshuar Veten.”

Lloji: Kurs online
Kohëzgjatja: 3 orë (vetë-mësim)
Përfitoni: Çertifikatë
Gjuha: Shqip
Niveli: Hyrës
Aksesi: Qasja gjatë gjithë jetës
Shkathtësitë esenciale për Biznes

Category:

Description

UDHËHIQNI VETEN NË KOHËRA KRIZASH 37- MËSIMET MË TË RËNDËSISHME PËR JETËN TUAJ-Çmimi: 9.97 Euro.

 

Mimoza Thaqi do të ndajë me ju:

  • Informacionet më të reja lidhur me situatën botërore (*COVID 19*) asnjë predikim sepse nuk e kam atë të drejtë, vetëm qetësi dhe fokusim tek vetja.
  • 14 Rregullat për të zhvilluar edukimin financiar.Si të zhvilloni Imunitet ndaj Dështimit
  • Qëndrimi i suksesit që asnjëherë nuk dështon
  • Vetë biseda dhe fjalët fantastike që duhet përdorni  për Lumturi
  • Largo pengesën më të madhe të suksesit
  • Meditim udhërrëfyes për qetësi
  • Në këtë kohë të pandemisë fitoni extra  5,000 deri 10000 Euro në vit duke u bërë Trajner i Iam Power Fitoni extra 600- deri 2400 Euro në muaj duke filluar me 0 para duke punuar nga shtëpia

1 review for UDHËHIQNI VETEN NË KOHËRA KRIZASH 37- MËSIMET MË TË RËNDËSISHME PËR JETËN TUAJ-Çmimi: 19.97 Euro.

  1. ShpresaPower

    Po mos ta kishim degju ket Audio ne ishim te ngelur ne At Kurthin e Korones po ne edegjuam ket Audi dhe i praktikum ashtu siq na ke mesuar ti Mimoza thaqi dhe arritem Kulmin e suksesit dhe asniher nuk patem frig nga Asgjeje. Falminderit shum te dua Pa fund

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *