Sale!

Trajnimi për “Social Media Marketing”

ден3,000.00

Gjithçka rreth Social Media Marketing dhe Affiliate Marketing në trajnim online 16 orë.

Category:

Çmimi për këtë trajnim 16 orësh është vetëm 49euro duke përfshirë edhe benefitet për analizën individuale të profilit të biznesit që keni si dhe tutorial të META Panel rreth qasjes, përdorimit, dhe mjeteve që duhen përdorur.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Trajnimi për “Social Media Marketing””

Your email address will not be published.