TRAJNIMI PËR BIZNES-SEMINARI I ËNDËRRAVE 3, Çmimi 97 Euro

ден5,984.00

Lloji: Kurs online
Kohëzgjatja: 6 orë : 40 min (vetë-mësim)
Përfitoni: Çertifikatë
Gjuha: Shqip
Niveli: Avancuar
Aksesi: Qasja gjatë gjithë jetës
Shkathtësitë esenciale për Biznes

Category:

Description

TRAJNIMI PËR BIZNES-SEMINARI I ËNDËRRAVE 3, Çmimi 97 Euro

Nëse biznesi juaj shkon dita ditës poshtë

Po përdorni “Ligjin e Tërheqjes” gabimisht! 20% e Bizneseve dështojnë që në vitin e parë, 50% shkojnë mbrapsht pas pesë viteve, dhe vetëm 33% e mbajnë të gjallë dhe të suksesshëm për 10 vite +.

Ka diçka në mendësinë tuaj që shkon gabim. Ejani në seminar dhe riktheni veten në vendin ku ishit kur filluat, dhe mësoni jo vetëm si të mbani biznesin tuaj të gjallë, por ta bëni atë më të suksesshëm se kurrë më parë!,

Nëse fajsoni punëtorët tuaj

N Lider i vërtetë ka mentalitet fitimtari!
Fajësuesit në biznes mund të duken të padëmshëm në sipërfaqe, por efektet e kësaj shprehie janë shumë të mëdha. Fajësuesit mund të krijojnë tension, mosbesim dhe negativitet, duke çuar kompaninë në performancë të dobët individuale dhe ekipore.

Nëse në ambientin e punës ju drejtoni gishtin tek të gjithë puntorët, ju duhet urgjentisht të aplikoni për të marrë pjesë në këtë seminar!

Nëse jeni i punësuar në një kompani private apo Institucion Shtetëror

Dhe ëndrra juaj është të bëheni i pari. Çfarë do qoftë promovimi i ëndrrave të juaja : Drejtor, CEO, COO, Menaxher , Ministër, President, Kryeministër… Ne do të ju mësojmë si të ngjiteni në shkallët e suksesit.

Metoda e  garantuar të funksjonojë 100% të rasteve.

Ky seminar është për ju.

Nëse ndjeheni të kërcënuar nga konkurenca, pushteti!

Mendoni se smund tia dilni? Ejani dhe mësoni si të përballeni me konkurencën, pushtetarët, burokartët dhe ata që mendoni se janë mbi ju. Mësoni se si të bëni para pa u bërë keq të tjerëve!

Kjo fundjavë do të jetë fillimi i jetës suaj të re dhe suksesit masiv.

Nëse keni marrë pjesë në seminare tjera motivuese dhe asgjë nuk ndryshoi

Receta e suksesit ka përbërës që juve nuk ju jepen! Të afrojnë deri te seminari, libri apo biznesi i tyre por nuk ju tregon saktë çfarë bën që është i suksesshëm.

Përkundrazi,  I am Power krijon lider, mjeshtër të çdo profesioni e jo klasë puntore të bindur dhe të limituar.

Ndoshta ju do ta zbuloni me kohë, por koha është e çmuar ta humbisni tani!

Imagjinoni kur ta dini këtë sekret sa do të riten shitjet tuaja!

Ti nuk rrezikon asgjë. Kjo puntori nuk e ka çmimin e vërtetë sa duhet të jetë!

Në vend se të investosh edhe ti dhjetë vite për të gjetur formulat e sakta si unë, investo dy ditë dhe merr udhëzuesin e saktë!

Si mund të aplikoni?

Është e lehtë! Klikoni në butonin “Apliko për biletat EARLY BIRD” dhe shkruani informacionet e juaja.

Gjithashtu mund të rezervoni biletë duke kontaktuar numrin:  +389 76 226 153

Pas gjithë kësaj që lexova, si ta di se kjo puntori është për mua?

Prit pak, ndoshta ti ke tani një ndjenjë të barkut se duhet të jesh në këtë seminar, pa marrë parasysh se çfarë duhet të bësh. Sepse e ndjen dhe e din në brendinë tënde se këtu ka diçka që më duhet mua ta për biznesin tim apo idenë time.

Sepse këta dy njerëz kanë arritur atë që e flasin, dhe tani kërkojnë njerëz të tjerë me të cilët ndoshta mund të krijojnë një ekip të ëndërrave ose të realizojnë shumë më shpejtë këtë dituri që është kaq e vlefshme.

Po dijeni se ajo që do të ju themi nuk do të ju duket edhe aq e bukur sepse do të jua themi në fytyrë atë që e shohim se nuk shkon tek ju, dhe nëse jeni nga ata që e duroni këtë ejani nëse jo: mos ejani.

Më mirë qëndroni në shtëpi me telekomandën e TV që Të Telekomandon çfarë të mendojsh në Jetë. Qëndro edhe një vit në gjendjen pezull, përderisa i sheh shokët tu si arrijnë dhe i thua vetes pse jo unë?

Mund që gjithçka të duket si ëndërr e pamundur tani për ju

Por kjo është padyshim vetëm brenda kuptimit tuaj! Do t’ju prezantojmë me një biznes për të cilin do të krenoheni. Më e rëndësishmja, mund t’ju premtojmë se kur të ktheheni në shtëpi të Dielën, do të ndjeheni si një person tjetër.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TRAJNIMI PËR BIZNES-SEMINARI I ËNDËRRAVE 3, Çmimi 97 Euro”

Your email address will not be published. Required fields are marked *