TRAJNIMI BAZË DREJT PASURIMIT-29 AUDIO TEKNIKA TË MANIFESTIMIT – (1 VIDEO) -29 Euro

ден1,789.00

Kujdes se me çfarë e ushqeni mendjen tuaj çdo ditë. Napoleon Hill thotë, “Çfarë fut në kokë nxjerr në realitet çdo ditë.” ​
Këto informacione nuk janë nga një botë imagjinare. por janë të mbledhura nga njerëzit më të suksesshëm në botë.
​Mësime bazuar nga përvojat jetësore të Mimoza Thaqit dhe trajnime nga Libri Ligji i SUksesit në 16 Mësime.

“Suksesi është një Vendim për më tej. Vendos tani!”

Buy now Read more