TRAJNIMI BAZË DREJT PASURIMIT-29 AUDIO TEKNIKA TË MANIFESTIMIT – (1 VIDEO) -29 Euro

ден1,789.00

Kujdes se me çfarë e ushqeni mendjen tuaj çdo ditë. Napoleon Hill thotë, “Çfarë fut në kokë nxjerr në realitet çdo ditë.” ​
Këto informacione nuk janë nga një botë imagjinare. por janë të mbledhura nga njerëzit më të suksesshëm në botë.
​Mësime bazuar nga përvojat jetësore të Mimoza Thaqit dhe trajnime nga Libri Ligji i SUksesit në 16 Mësime.

“Suksesi është një Vendim për më tej. Vendos tani!”

Category:

Description

TRAJNIMI BAZË DREJT PASURIMIT-29 AUDIO TEKNIKA TË MANIFESTIMIT – 1 VIDEO

Kujdes se me çfarë e ushqeni mendjen tuaj çdo ditë. Napoleon Hill thotë, “Çfarë fut në kokë nxjerr në realitet çdo ditë.” ​
Këto informacione nuk janë nga një botë imagjinare. por janë të mbledhura nga njerëzit më të suksesshëm në botë.
​Mësime bazuar nga përvojat jetësore të Mimoza Thaqit dhe trajnime nga Libri Ligji i SUksesit në 16 Mësime.

“Suksesi është një Vendim për më tej. Vendos tani!”

Sapo ta bleni ju hapet kursi Online.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TRAJNIMI BAZË DREJT PASURIMIT-29 AUDIO TEKNIKA TË MANIFESTIMIT – (1 VIDEO) -29 Euro”

Your email address will not be published. Required fields are marked *