Sale!

SI TË KOMANDONI PARA DHE DASHURI NË JETËN TUAJ Zbritje 80% nga 350 Euro në 70 Euro

ден4,319.00

Rritja e vibracioneve tuaja
Bërja e shumave të medha te parave
Shlyerja e të gjithë borxhit
Tërhiqni shpirtin tuaj binjak
Duke shpëtuar marrëdhënien tuaj
Të jesh i lumtur dhe i shëndetshëm
DHE MË SHUMË!
Edhe nëse keni marrë pjesë në seminaret tona ose webinaret, ju premtojmë se kjo është mbi dhe përtej çdo gjëje që keni përjetuar.

Category:

SI TË KOMANDONI PARA DHE DASHURI NË JETËN TUAJ Zbritje 80% nga 350 Euro në 70 Euro

 

Ka vetëm një kastë…kasta e njerëzimit. Ekziston vetëm një fe … feja e dashurisë. Ekziston vetëm një gjuhë … gjuha e zemrës.

A jeni gati të transformoni jetën tuaj?

Urime për një hap të madh përpara për të përqafuar dritën tuaj dhe për të jetuar një jetë me mrekulli!

Ne imagjinojmë se keni ardhur të kërkoni diçka. Ndoshta një mësues, një komunitet, një ide të re, apo mjete të reja për të bërë një ndryshim?

Ndoshta ju keni një shërim të thellë për të bërë ose në luftë të vazhdueshme me frikën dhe ankthin? Le ta pranojmë, jeta mund të jetë plot me mësime të vështira – të gjithë kemi qenë atje.

Reviews

  1. ShpresaPower

    Kjo ishte hapi i dyt per Burektoren ton ne Zvicer. Jemi me Fat qe i kemi keta mesime te mrekullueshem me juve. Jemi shum Krenar per juve dhe pa ket Kurs ne nuk ishim ktu ku jemi sod. Bravossssssssssssssss

Add a review

Your email address will not be published.