TRAJNIMI PËR BIZNES-SEMINARI I ËNDËRRAVE 1, Çmimi 97 Euro

ден5,984.00

Lloji: Kurs online
Kohëzgjatja: 6 orë : 40 min (vetë-mësim)
Përfitoni: Çertifikatë
Gjuha: Shqip
Niveli: Bazik
Aksesi: Qasja gjatë gjithë jetës
Shkathtësitë esenciale për Biznes

Category:

Description

SEMINARI I ËNDRRAVE 1, Çmimi 97 Euro

Si të shndërroni idenë tuaj në biznes

“Çmimi i arsimit paguhet vetëm një herë. Çmimi i injorancës paguhet përgjithmonë!

Imagjinoni Veten të merrni pjesë në një seminar me çmimin €10,000

Por të Paguani një çmim shumë shumë herë më të Ulët?

Kush duhet ta marrë këtë seminar:​​

 • Ata që dëshirojnë ta kthejnë idenë e tyre në një biznes fitimprurrës!
 • Sipërmarrësit që duan të kthejnë dështimin në sukses përsëri!
 • Ata që duan të njihen me informacionet më të fuqishme për marketing dhe zgjerim të biznesit të tyre.
 • Ata që janë të gatshëm të veprojnë drejt ëndërrës së tyre.

Ju Sugjeroj të uleni, të relaksoheni dhe të lexoni pjesën tjetër të këtij shkrimi tani (Përndryshe kur të shihni arritjet e pjesmarrësve të tjerë do të urreni veten pse nuk morrët pjesë!)

Do të ndajmë me ju shumë fshehtësi të biznesit tonë, shumë teknika e mësime që ne përdorëm dhe përdorim për ti tejkaluar sfidat e ndryshme. ​​

 • Atë që askush nuk ua thonë do t’ju themi ne!
 • Atë që të gjithë e mbajnë për vete ne e ndajmë me të tjerët!
 • Atë që e dijnë njerëzit më të fuqishëm në Planet ne do ta ndajmë me ju.
 • Si ju do ta përdorni do të varet nga hapat që do të ndërmerrni kur ti dini këto informacione.
 • Dhe duke shkruar këtë tekst as vetë nuk e besoj se me një çmim kaq qesharak ne do të ndajmë një dituri të tillë me ju!
 • Gjërat që do t’ju sugjerojmë ti bëni do t’ju duken të thjeshta, por që ti bëni do të duhet të shohim sa guxim do të keni, sepse jeni të ngulfatur nga frika e dështimit në çdo hap që bëni duke parë vetëm histori dështimi dhe duke e ngjitur në ADN tuaj këtë realitet.
 • Si ta përdorni frikën nga dështimi në fitore.

SEMINARI I ËNDRRAVE TUAJA!

Imagjino veten të bësh një prezantim të suksesshëm të idesë tënde duke ditur gjithë pikat që shfaqen në këtë seminar, dhe ku do të arrish!

 

Nuk Do të Shitet Gjithmon me këtë Çmim, prandaj planifikoni të merrni 6 Audiot sa Më Shpejtë

“OK  Ju Mimoza dhe Avni Thaqi si ta di se ky Semianr është për mua”? 

Prit pak, ndoshta ti ke tani një ndjenjë të barkut se duhet të jesh në këtë seminar, pa marrë parasysh se çfarë duhet të bësh. Sepse e ndjen dhe e din në brendinë tënde se këtu ka diçka që më duhet mua ta për biznesin tim apo idenë time.

Sepse këta dy njerëz kanë arritur atë që e flasin, dhe tani kërkojnë njerëz të tjerë me të cilët ndoshta mund të krijojnë një ekip të ëndërrave ose të realizojnë shumë më shpejtë këtë dituri që është kaq e vlefshme.

Po dijeni se ajo që do të ju themi nuk do të ju duket edhe aq e bukur sepse do të jua themi në fytyrë atë që e shohim se nuk shkon tek ju, dhe nëse jeni nga ata që e duroni këtë ejani nëse jo: mos ejani.

Më mirë qëndroni në shtëpi me telekomandën e TV që Të Telekomandon çfarë të mendojsh në Jetë. Qëndro edhe një vit në gjendjen pezull, përderisa i sheh shokët tu si arrijnë dhe i thua vetes pse ju unë?

Prej A deri ZH Si të Hapni Biznesin Tuaj dhe Ku Të gjeni Financat.

Kjo është e parezistueshme që të mos merrni Pjesë në Këtë Seminar. Udhërëfyes si të hapni biznes, a jeni për biznes apo e shpenzoni kohën kot? Linqet e vendeve ku mund të gjeni para falas! Zbuloni kush do të financojë ëndërrën tuaj. Pasi askush sdo ta dijë se ti ke marrë pjesë në këtë semianar, ngase nuk i bëjmë publike fotot apo videot, do të jeni të qetë nga vjedhësit e ëndërrave që ju ngacmojnë me mendime negative.

“SEMINARI I ËNDËRRAVE TË JUAJA” Do të bëj një ndyshim FANTASTIK në kualitetin e jetës tuaj.

Ti nuk rezikon asgjë. Seminari nuk e ka çmimin e vërtetë sa duhet të jetë në të vërtetë!

Në vend se të investosh edhe ti 10 vite për të gjet formulat e sakta si unë, investo një ditë dhe mer udhëzuesin e saktë…(askush nuk e bën këtë dhe ne jemi në dyshim a duhet bërë, a është mirë ti dijnë pjesëmarrësit këto informacione).

 Do të ju shfaqim një SEKRET TË MADH, të cilin asnjëherë më parë nuk e kemi ndarë me ju.

Por as që kam parë dikë tjetër ta bëj këtë për ju. Çdo kush të afron deri te seminari, libri apo biznesi i tyre por nuk ju tregon saktë çfarë i bën që është i suksesshëm. Ndoshta ju do ta zbuloni me kohë, por koha është e çmuar ta humbisni tani! Imagjinoni kur ta dini këtë sekret sa do të riten shitjet tuaja dhe sa gëzim do të kemi ne kur të na tregoni nëse doni! Mund të duket gjithçka si ëndërr e pamundur tani për ju. Por kjo është padyshim brenda kuptimit tuaj! Prandaj ju lutem mos e hidhni poshtë!​

Do të ju zbulojmë një biznes që shumë pak individë dinë për të. Do t’ju prezantojmë me një biznes për të cilin do të krenoheni. Krenar për t’u treguar miqve dhe familjes suaj. Më e rëndësishmja, mund t’ju premtojmë se kur të ktheheni në shtëpi në fundjavë do të ndjeheni si një person tjetër. Dhe në rrugën tuaj për një mënyrë jetese plotësisht të re dhe të ndryshme.

Jemi të Vetmit që e bëjmë Këtë dhe do të jeni Mirënjohës Gjithë Jetën Tuaj, që ju hap kjo dritare për JU. Ju nuk do të keni një shans tjetër për t’i marrë gjitha këto informacione në një ditë. Prandaj shfrytëzojeni këtë mundësi tani. Kanë mbetur vetëm disa vende , kështu që ju lutemi përgjigjeni menjëherë.

Këtë seminar Ju Japim në Audio, nëse nuk e merrni Tani mund të mos e merrni asnjëherë, sepse nuk e dijmë edhe sa kohë do të ndajmë këtu me ju…

6 Orë intenzive, me shumë informacione

Poashtu dhe me shumë motivim, do të ju duket sikur ju flet zemra juaj, gjatë gjithë kohës do të doni të flisni se edhe ju ashtu keni menduar por nuk keni vepruar… Planifiko kohën tënde që të marrësh Udhërëfyesin Jetësor për ndryshim dhe ritje. Jo vetëm në biznes por edhe jetë, sepse të gjithë formulat janë të sakta për të dy aspektet. BONUS do të fitoni: Linqet e Investitorëve në Formatin PDF…mijëra ide biznesi…

Me shumë përzemërsi,

Mimoza dhe Avni Thaqi

PS. Mos i thoni të tjerëve se i keni këto Audio, askush nuk do që ju të arrini sukses dhe kjo është fenomen tokësor shumë i përhapur. Mos harroni 1 mendim negativ është helmi i gjithë ëndërrave tuaja, mbani për vete deri sa suksesi juaj të flet zëshëm.

Edhe një herë, edhe mua smë lejonin të shkoj në Amerikë në Seminar, familjarët dhe shoqëria UNË SHKOVA sepse ai seminar bëri që gjitha familja ime sot të ndryshojë për të mirë.

Mos e ndalni zërin e zemrës suaj…

1 review for TRAJNIMI PËR BIZNES-SEMINARI I ËNDËRRAVE 1, Çmimi 97 Euro

 1. ShpresaPower

  seminari i andrave mua me mesoj ta gjej andrren time dhe te jeteoj per at. Jam shum mirnjohese per ket seminar te befasuar qe mi dergjoj disa mesime te mrekullueshme ne mendjen time sepse isha zorrr ne at moment. wowwww qfar mesime kemi ne ketu faliminderi

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *