Sale!

SEKRETET E SHITJES NË INTERNET

ден61,638.00

Category:

Description

Cilat janë temat për të cilat do të flas dhe do të ju mësoj:

1. Nëse keni biznes si të gjeni klientët.

2. Nëse nuk keni biznes si të hapni cilat janë hapat.

3. Si të bëni shitjet e produkteve tuaja.

4. Cilët janë klientët tuaj?

5. Sekretet e shitjes në Instagram

6. Sekretet e shitjes në Facebook

7. Sekretet e shitjes në Youtube

8. Si të bëni video që do të bëhet virale.

“Çfarë përfitoni NËSE e bleni Sot?

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SEKRETET E SHITJES NË INTERNET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *