Prosperiteti Financiar- Kurs Online

ден9,255.00

Category:

Description

PROSPERITETI FINANCIAR

Paratë janë emocionale, jo matematikore. Trajnim që ju mëson ti Mjeshtroni Paratë.
11 parime që do të ndryshojnë jetën tuaj financiare përgjithmonë!

Ky seminar është ndryshe nga çdo seminar tjetër që do të merrni pjesë ndonjëherë për paratë dhe menaxhimit të tyre. Kjo për shkak se në të vërtetë nuk ka të bëjë me paratë;
Bëhet fjalë për përmbajtjen emocionale që paratë kanë mbi ju dhe si ato emocione ndikojnë në mënyrën se si shpenzoni, merrni hua dhe kurseni.

Ky seminar është gjithashtu një mesazh shprese. Qëllimi i tij kryesor është t’ju ndihmojë të kuptoni më thellë perceptimet tuaja emocionale për paratë dhe për t’ju dhënë një sistem të plotë për menaxhimin e financave tuaja personale që të ndryshoni totalisht jetën tuaj.

Mund t’ju mësojë se si të:

•  Si të Dilni nga borxhi
• Si të Fitoni menjëherë kontrollin e financave tuaja personale.
• Si të Përmirësoni marrëdhënien tuaj me bashkëshortin dhe mos debatoni kurrë përsëri për paratë.
• Kuptoni se si të paguani ligjërisht deri në 50 për qind më pak taksa
çdo vit.
• Kurseni 10 për qind të të ardhurave tuaja bruto dhe jini në gjendje të parashikoni sa para do t’ju duhen për të dalë në pension.

Brenda këtij trajnimi do të filloni të mësoni një sistem që do t’ju ndihmojë të shkoni në rrugën drejt lirisë financiare personale dhe vetëbesimit më të madh.
Ju gjithashtu do të drejtoheni në një rrugë emocionale, e cila do t’ju ndihmojë që ju të shihni më qartë veten dhe mënyrën se si i shikoni paratë. Kundërpërgjigje çfarë mund të keni mësuar gjatë viteve.

BËHUNI KRIJUESI I JETËS TUAJ
Bëhuni mjeshtër parash dhe do të zotëroni gjithashtu jetën tuaj. Ju nuk jeni menaxher i rrethanave të jetës suaj – përkundrazi, ju jeni krijuesi i jetës suaj.

Kur e shihni jetën sikur po ndodh për ju në vend SE PËR JU, do të kuptoni se jeni në kontroll. Ju mund të filloni t’i ktheni pengesat në suksese dhe të ndryshoni reagimet tuaja ndaj rrethanave në mënyrë që ato gjithmonë t’ju sjellin dobi.

Si krijues i jetës suaj, ju mund të zhvilloni një uri që shkatërron frikën tuaj nga dështimi dhe ju fuqizon të dilni dhe të ndiqni ëndrrat tuaja.

Megjithëse vetëm 1% e lojës së parave është mekanikë, juve ju nevojiten mjetet e duhura për të zotëruar këtë pjesë të ekuacionit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Prosperiteti Financiar- Kurs Online”

Your email address will not be published. Required fields are marked *