Ofertat Speciale ( 1 Euro=61.7den)

ден61.70

Pagesat manuale, shënoni te sasia SA EURO DONI TË PAGUANI : (1 Euro=61.7den)

Categories: ,

Description

Për Ofertat speciale të cilat nuk janë si produkte të veçanta, shënoni te sasia : psh nëse doni të paguani 2 euro te sasia shtoni 2. nëse doni të paguani 100 euro te sasia shtoni 100.

Dhe në fund te shënimet shënon saktë çfarë keni blerë.

Dhe shuma e saktë që doni të paguani do të procesohet.

Ju faleminderit që bleni produktet tona.

Iam Power

1 review for Ofertat Speciale ( 1 Euro=61.7den)

  1. Dori Taci

    Menyre shume e lehte per te kryer pagesat shpejte, Faleminderit.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *