NIVELI IV- LIDERËT E SË ARDHMES (TRAJNIMI PLATINIUM)- 600 Euro Antarësimi 1 Vjeçar

ден37,020.00

Me çdo mësim që keni mësuar deri në këtë pikë të Iam Power ju do të arrini në konkludimet se sa të fuqishme janë mendimet e juaja…

Category:

Description

600 Euro Antarësimi 1 Vjeçar

NIVELI IV- LIDERËT E SË ARDHMES (TRAJNIMI PLATINIUM)

Shikoni videon

Pasi të filloni të kuptoni se është një fuqi e madhe, mund të komunikoni me të. Pasi ta kuptoni këtë, mund të krijoni gjithçka që dëshironi në jetën tuaj.

Çfarë mësoni në Nivelin 4:

“Si të bëheni njeri i Diciplinuar për Super Sukses!”
“17 Regullat e Arritjes Së Aftësive Financiare, për hapje dhe vazhdim të Biznesit.”
“8 Parimet e Fuqisë në Iam Power”
“Si të flisni në Publik ( Public Speaking) dhe të ju dashurojë publiku!”
“Qëndrimi i Suksesshëm që Asnjëherë nuk dështon.”

 

 Lexoni çfarë të tjerët thonë për trajnimin e Nivelit 4!

“Pershendetje une quhem Bujar Shala jetoje dhe punoje tash e dhjetë vite ne shtetin e Arkansas ne Shba . Mimozën e kam njohur rastesisht paratetë vitesh, ne ate kohe une isha ne fillimet e mija dhe isha duke u perballë me veshtersi Te shumta dhe me borgje qe nuk ishin Te pakta. “

Nga nje puntor i thjeshte qe pastroja tavolina ne nje restoran ne Shtetin e New York arrita qe te beje disa levizje te nje pas njeshme dhe te ngrihesha ne detyre, tani kam 2 restorane….

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NIVELI IV- LIDERËT E SË ARDHMES (TRAJNIMI PLATINIUM)- 600 Euro Antarësimi 1 Vjeçar”

Your email address will not be published. Required fields are marked *