NIVELI III- TRAJNIMI I AVANCUAR (GOLD-ADVANCED) Antarësimi 3 Vjeçar-799 Euro

ден98,596.00

(OFERTË E KUFIZUAR 2023): falas 6 orë trajnim me Trajner për Zhvillim Personal

NIVELI III- TRAJNIMI I AVANCUAR (GOLD-ADVANCED) Antarësimi 3 Vjeçar-799 Euro

 

Category:

Description

(OFERTË E KUFIZUAR 2023): falas 6 orë trajnim me Trajner për Zhvillim Personal

NIVELI III- TRAJNIMI I AVANCUAR (GOLD-ADVANCED) Antarësimi 3 Vjeçar-799 Euro

Të gjithë ne kemi ëndrra,aspirata dhe dëshira për të arritur.Ka gjithmonë dicka që duam të arrijmë dhe që besojmë se na e bën jetën më të mirë dhe do të na ndihmojë të jemi më të përmbushur por edhe më të suksesshëm.Por në një jetë gjithmonë e më dinamike dhe me shumë limitime secili prej nesh vihet përballe sfidash dhe presionesh që e pengojnë zhvillimin tonë personal dhe profesional.Në çdo situatë me këdo që jemi ne kontakt direkt ose jo,madje edhe me veten tonë,na nevojitet një lloj procesi i kultivimit të mendimeve tona,veprimit,planifikimit,organizimit,vet rregullimin emocional për një menaxhim sa më efektiv te aktiviteteve tona ditore.Në këtë nivel ju do të mësoni se si të menaxhoni më mirë aftësitë tuaja krijuese.

Do të mësoni si të menaxhoni stresin,vetkontrollin, kohën,do të zbuloni potencialet tuaja të vërteta,aftësite sipërmarrëse dhe të rrisni produktivitetin në profesionin tuaj.

BASHKOHU ME NE!

Përfito nga ofertat ekskluzive dhe promocionet e veçanta & shpejtoni të jeni të parët!

Programi:

  • Teknika për lirimin e mendjes subkoshiente
  • Ligje të pakundërshtueshme për lidershipin
  • Mësime për zgjidhje të problemeve ditore që pengojnë avancimin tonë
  • Libra edukues për zhvillim personal, financiar, mendimit pozitiv, etj…
  • Largimi i Plagëve Emocionale
  • METODOLOGJI PËR MANIFESTIM

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NIVELI III- TRAJNIMI I AVANCUAR (GOLD-ADVANCED) Antarësimi 3 Vjeçar-799 Euro”

Your email address will not be published. Required fields are marked *