Meditim për Largim të Depresionit-Në Hapat e ndriçimit ( 9 Euro)

ден555.00

Hapat e para janë gjithmonë më të vështirë, si të ecësh në një dritë që duket larg dhe e paarritshme. Por çdo hap i vogël që bëjmë drejt ndriçimit është një fitore ndaj hijes së depresionit.

Category:

Description

Në Hapat e Ndriçimit: Një Meditim për Depresionin
Në këtë rrugë të jetës, shpesh ndjehemi të përfshirë në hijen e errët të depresionit. Nuk është lehtë të shpërndahemi nga kjo hije, por ndërkohë duhet të kujtojmë se edhe në errësirën më të thellë, ka një shpresë që po pret të na udhëhoqë drejt ndriçimit.
Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) vlerëson se globalisht 1 në çdo 4 persona do të ndikohet nga sëmundje mendore në një moment të jetës së tyre. 350 milionë njerëz në mbarë botën vuajnë nga depresioni.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Meditim për Largim të Depresionit-Në Hapat e ndriçimit ( 9 Euro)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *