Sale!

“Manifestoni Mrekullitë” Webinar 33 Euro

ден2,036.00

Category:

Description

Webinar Online Cili është niveli juaj i manifestimit? ➡ 21 Dhjetor 2022

“Manifestoni Mrekullitë”

Reviews

 1. anila

  Anila Power
  Mimoza te Falenderoj Shuuume per Driten qe shperndan. Mimoza nje fakt qe sapo me ndodhi. UNE prej kohesh ndez Qiri per te falenderuar madheshtine e Zotit. Ja dedikoj Atij. Vajzat ime se kuptonte me pare pse UNE e beja Ate gje. Sot Dhendrri im ne Rrugetim kishte nje havari me makinen dhe goca mtha . Mami lutu pak. Po i thash do ndez qiriun. Dhe si zakonisht me Falenderime e perulje, dhe ju Kam derguar qetesi,, se ishin ne siklet. Pastaj vec Kur mtha goca. Mami ndodhi nje Mrekulli. Makina eshte ne rregull tani. O Zemra mamit i thash. Ne cdo situate vetem mendoni Zotin. Po me tha, Mami Faleminderit. Jam shume e Lumtur qe cdo kush ta ndjej Fuqin dhe Dashurin e ZOTIT ne cdo situat qe ndodhet. Faleminderit MIMOZA. Mirenjohje per Ty.

 2. anila

  Anila
  Mimoza te Falenderoj Shuuume per Driten qe shperndan. Mimoza nje fakt qe sapo me ndodhi. UNE prej kohesh ndez Qiri per te falenderuar madheshtine e Zotit. Ja dedikoj Atij. Vajzat ime se kuptonte me pare pse UNE e beja Ate gje. Sot Dhendrri im ne Rrugetim kishte nje havari me makinen dhe goca mtha . Mami lutu pak. Po i thash do ndez qiriun. Dhe si zakonisht me Falenderime e perulje, dhe ju Kam derguar qetesi,, se ishin ne siklet. Pastaj vec Kur mtha goca. Mami ndodhi nje Mrekulli. Makina eshte ne rregull tani. O Zemra mamit i thash. Ne cdo situate vetem mendoni Zotin. Po me tha, Mami Faleminderit. Jam shume e Lumtur qe cdo kush ta ndjej Fuqin dhe Dashurin e ZOTIT ne cdo situat qe ndodhet. Faleminderit MIMOZA. Mirenjohje per Ty.

 3. veli kodra

  Veli Kodra
  Respekt te pa fund Zonja Mimoza, ju jeni sherim i shpirtit mbi te gjitha tingulli i zerit tuaj forcon interesimin, vëmendjen që te ndegjoj me knaqesi dhe lumturi.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *