Manifestimi Fillestar ( Jo anëtar në Iam Power) 174 Euro

ден10,735.00

Category:

Description

Shikoni videon

KURS 14 JAVOR
87-MINI-USHTRIME PËR LARGIM TË FRIKËS
DHE 87-MINI-MEDITIME PËR PËRQAFIM TË DASHURISË DHE DËSHIRËS.
Kohëzgjatja e kursit:
14-Javë
Çdo të shtunë 1 orë në Zoom
14-Audiot e Kursit
do ta keni për gjithë jetën.
Fillon:
10 Qershor
Çmimi për anëtarët e Iam Power:
87 Euro
174 Euro
përshëndetje! unë jam…
Ndiheni të pafuqishëm, të shqetësuar, të vetmuar apo të trishtuar?
Thjesht kthehuni te një nga 87mini-meditimet për t’u ngritur mbi frikën, dhe të lëvizni drejt asaj që dëshironi.
• Dëshironi të ndiheni më të bollshëm, me fat, më të sigurt apo të frymëzuar?
• Pastaj kthehuni te një nga 87 mini-meditimet për të përqafuar dashurinë në mënyrë që të mund ta transformoni menjëherë përvojën tuaj tani.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Manifestimi Fillestar ( Jo anëtar në Iam Power) 174 Euro”

Your email address will not be published. Required fields are marked *