Sale!

MANIFESTIMI DHE LIGJI I SUPOZIMIT -SEMINAR 1 DITOR

ден2,988.00

Category:

Description

JU FTOJMË NË SEMINARIN E RRADHËS

MANIFESTIMI DHE

LIGJI I SUPOZIMIT

30 SHTATOR 2023 / SWISS DIAMOND PRISHTINË / ORA 14:00-19:00

GJATË DEKADËS SË FUNDIT, LIGJI I TËRHEQJES KA POPULLARIZUAR IDENË SE MENDIMET TONA FORMOJNË REALITETIN TONË. ME FJALË TË THJESHTA, MENDIMET POZITIVE OSE NEGATIVE MUND TË SHFAQEN NË JETËN TONË. KY KONCEPT NUK DUHET TË NGATËRROHET ME LIGJIN E MIRËNJOHUR TË “TËRHEQJES” (I NGJASHËM, POR JO KREJT I NJËJTË).

EARLY BIRD TICKET: 47€ (DERI ME 25 SHTATOR)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MANIFESTIMI DHE LIGJI I SUPOZIMIT -SEMINAR 1 DITOR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *