Let the sea Set You Free 3 Vlorë- Albania BILETA VIP

ден19,558.00

Category:

Description

BILETAT VIP: 317€

Akses në retreat+ Biletat VIP + Bonuse
Merrni pjesë dhe trajnohuni një në një nga Mimoza dhe Avni Thaqi

➖OFERTA PËRFSHINË➖
🏩Akomodimi në Hotel-Suite with Sea View
🥗 Mëngjesi i përgatitur në Hotel
⛱ Çadrat e Plazhit

⛵️ Shëtitje me Anije -pagesë shtesë

 Gjatë 3 ditëve-30 min, seancë një në një me Mimoza ose Avni  Thaqin për çështjet e juaja personale dhe të merrni zgjidhjen.

✅Falas trajnimi online : Manifestimi Fillestar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Let the sea Set You Free 3 Vlorë- Albania BILETA VIP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *