Sale!

Investimi Platinium i Fuqisë (konsultim personal-1 Vit nga 1 orë në muaj 4000 Euro)

ден246,800.00

Dëshironi që Mimoza të punojë drejtpërdrejt me ju për t’ju ndihmuar të krijoni biznesin, jetën, qetësinë dhe suksesin tuaj. Mimoza ka punuar me kompani, folës më të mirë, tregtarë, trajnerë, konsulentë dhe autorë për të markuar dhe përshpejtuar biznesin e tyre në kohë rekord. Ajo është Mentore e Mentorëve.

Categories: ,

Investimi Platinium i Fuqisë (konsultim personal-1 Vit nga 1 orë në muaj 4000 Euro)

Përfitoni: Nivelin 5 Në Iam Power-Falas.

Thirje urgjente 1 në muaj.

Kam vetëm një Pyetje

Nëse do të investonit 10000Euro, 1000 Euro apo 1 Euro dhe do të gjeneronit mijëra euro në llogarinë tuaj bankare a do të ishte ky një investim i mirë? Kthimi nga ky investim do të ishte i konsiderueshëm dhe do të konsiderohej si një risk FANTASTIK.

KUR INVESTON NË KOHËN E DIKUJT.

Ky eshte risk, nuk ka garancion. Por njerëzit që investuan në programet e mia, ndoshta trajnime nje ne nje, ndoshta kane marre pjese ne seminare, ndoshta kane marë pjesë në webinare, dhe ju kam treguar ku të gjejnë burimet…

LEXO MË SHUMË PËR MIMOZËN

Kjo është SHpresa dhe asaj nuk i kam thënë unë bëje videon…kur unë i shikoja si fliste më impresionoi…sepse Me Shpresën kemi qenë në komunikim deri sa ia doli.

Arielën ishte hera e parë që e dëgjjoja si i ka ndryshuar biznesi i saj….dhe ajo vetëm nga trajnimet pa mentorim të drejtpërdrejtë.

Pra unë jam Mimoza Thaqi dhe mund të konsideroni të investoni ca para, në kohën time, eksperiecën time dhe rezultatet e shumë anëtarëve…sepse ndoshta një gjë që do të ndaj me ju mund të jetë vetëm ajo që ju e kërkoni si një zbulim që do të ndryshojë gjithë aspektin e biznesit ose jetës suaj.

Nëse jeni të interesuar atëherë kemi aplikacionet gati dhe pasi të analizohen mund të pranohen.

Pra kjo ndodh me ata që bien në kontakt me mua…unë se kam ditur se gjtihë sfidat e mia, do të më bënin të arrij kaq shumë ti ndihmoj të tjerët…unë nuk e kam ditur se do të jem mentore e mentoreve…nuk e kam ditur se çfarë jam e aftë të bëj, por bazuar në rezultatet që kam gjeneruar për të tjerët, drejtimin dhe udhërëfimin që ju kam dhënë unë besoj se në këtë pikë jam mentorja më e mirë Shqiptare dhe më dëgjoni me vëmendje-më lejoi të përfundoj kët fjali, jam mentorja më e mirë shqiptare për njeriun i cili më lejon mua ta udhërëfej, dhe mund të mer veprime bazuar në sugjerimet e mia, drejtimin dhe eksperiencën.

Nuk dtth se jam mentorja më e mirë por dtth se nëse më merrni seriozisht dhe unë vetëm ju mësoj dhe transferoj sistemet, mjetet dhe strategjitë e provuara që i përdor vetë. Unë nuk krijoj diçka që nuk e kam provuar, testuar, qe më ka sjellur sukses. atehere mund te jem mentorja më e mirë për ju per personin që zgjedh të konsultohet me mua.

Mimoza Thaqi këtu në këtë moment për këtë moment e mundshme për disa nga ju që aplikoni dhe janë të pranuar.

Dhe nëse doni të merrni, materialet tjera të iam power, ju rekomandoj gjithë Nivelet në Iam Power

Mimoza Thaqi këtu në këtë moment për këtë moment.

 

Reviews

  1. ShpresaPower

    Un pata fatin qe ta kem Mimozen per ni vit dhe ma shum afer meje qe te me mesoj si qiken e vet dhe te ma tregonte rugen e drejt. sepse esht shum me randesi kush te flet dhe si te flet. kjo ishte mami im i shpyrtit dhe fjalt e mimozes kan shum fuqi dhe te udhzon ashtu si duhet. mimoza ma shpetoj jeten dhe familjen dhe femit e mi. faliminderit pa fund per gjithqka qe nam per mua pa ty un isha ne Spital dhe e semuar por ti me shpetove jeten mua dhe familjes time. te dua pa fund. dhe ju kisha lut te gjithve qe nuk din ka esht ruga e drejt ta morin ket trainim dhe ti praktikojn mesimet ne iam power.

Add a review

Your email address will not be published.