Donacion për Iam Power ( gëzimdhënje) Sa të dojë zemra juaj-1 Euro=61.7)

ден61.70

Ç’do dhënie numërohet!

Shtëpia ndërtohet një tullë në kohë. Dhënia mund mos të ketë shumë vlerë për ju, por ajo do të thotë ndryshim jete për dikë tjetër! Te sasia shenoni sa euro doni të dhuroni.

Category:

Description

Shënoni te sasia :

1.Nëse doni të paguani për 1 vit nga 5 euro në muaj te sasia shënoni  60 dhe ju per 1 vit keni bere donacionin më të bukur në jetë.

2.Nëse doni të paguani për 1 vit nga 10 euro në muaj te sasia shënoni  120 dhe ju per 1 vit keni bere donacionin më të bukur në jetë.

3.Nëse doni të paguani më shumë sepse ju vlerësoni punën tonë shënoni shumën 500 Euro dhe nе do të ju kontaktojmë që të ju pyesim nëse keni ndonjë të afërm ose familjar të cilit ju doni ti ndihmoni por nuk e dini se si, sepse ju nuk doni ata të jetojnë nën mëshirën tuaj por doni që ata vetë të krijojnë jetën e tyre të bukur.

Dhënia krijon një marrëdhënie simbiotike; përfiton të dyja palët. Marrësit përfitojnë nga dhurata juaj. Dhe ju përfitoni personalisht në sajë të asaj që jeni një  dhurues. Ndonjëherë është e lehtë të shihen përfitimet e menjëhershme te ata që ju ndihmoni. Herë të tjera, përfitimet përfundimtare të veprimit tuaj mund të ndodhin shumë vite në të ardhmen. Mund të ndodhë që dhurata juaj ndihmon të sëmurët, fonde a projekt për bamirësinë tuaj të preferuar, ose ndihmon një fëmijë të mësojë diçka të vlefshme.
Cilado qoftë dhurata juaj, koha, paratë ose përpjekjet tuaja do të kenë një ndikim pozitiv.

Ana tjetër e ekuacionit janë përfitimet për ju. Ato mund të jenë të dukshme dhe të menjëhershme, ose mund të jenë të paprekshme dhe të vonuara. Ju mund edhe mos ti njohni ato si përfitime. Ju mund të fitoni një zbritje tatimore. Ju mund të ndjeni shumë për aftësinë tuaj për të ndihmuar. Ju mund të merrni falënderime të përzemërta. Në çfarëdo forme që marrin përfitimet, dhënia sjell kuptim për jetën tuaj. Kur jepni, keni një shans për të bërë një ndikim të pabesueshëm gjatë dhe shpesh përtej jetës suaj.

Dhe kur jepni pa pritur një kthim, ju korrni edhe më shumë përfitime.

Përvoja jonë personale ka qenë se sa më shumë të japim, aq më shumë gëzim, energji dhe kënaqësi  ne nxjerrim nga jeta jonë. Kur  individët japin, ata ndërmarrin hapa të rëndësishëm në rrugën drejt arritjes së tyre në potencialin personal – duke e përmirësuar botën gjatë gjithë kohës përmes veprimeve të tyre.

Sapo të jeni pjesë e takimeve tona Javore në Zoom jo do të ndjeni energjinë e dhënjes, ku ne mblidhemi dhe lutemi, dërgojmë mbështetje, dashuri për personat që kalojnë kriza të mëdha.

Apo persona që janë të vetëm dhe nuk i përkrah askush, ne jemi këtu për ju të ju dëgjojmë dhe të ju duam pa kushte.

Kur ju jepni me gëzim të ardhurat e juaja shumëfishohen, e veçanërisht kur jepni për dikë i cili do të mësojë por nuk ka kushtet ekonomike për të paguaur kurset tona dhe kështu duke ju mundësuar atyre që punojnë vullnetarisht për Iam Power të kenë një shpërblim nga ju.

Nëse ju dikujt duhet ti ndihmoni sinqerisht, ndihma e kësaj forme është më e mira e mundëshme, sepse ju po ndihmoni që personi të bëhet i aftë vetë të fitojë e jo të pres lëmoshë nga të tjerët.

Ky është misioni ynë dhe nëse kjo rezonon me ju mund të bëni donacion,10 euro në muaj ose më shumë.

Ju faleminderit që dhuroni me gëzim.

Iam Power

1 review for Donacion për Iam Power ( gëzimdhënje) Sa të dojë zemra juaj-1 Euro=61.7)

  1. ShpresaPower

    dhenja me gezim na jep shum vetbesim dhe na ndimon ti ndimoj dhe ti mundsojm te tjerve qe edhe ata qe nuk kan kushte ti marin mesimet e IAM POWER sa me fat jeni ju dhe na qe e kemi IAM POWER. Faliminderit Zott per gjithqka Urime Juve qe jepni pa Kushte.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *