Donacion për Iam Power ( gëzimdhënje) duke filliar nga 5 euro

ден308.00

Ç’do dhënie numërohet! 1 Euro e konvertuar në MKD është 61.7

Shtëpia ndërtohet një tullë në kohë. Dhënia mund mos të ketë shumë vlerë për ju, por ajo do të thotë ndryshim jete për dikë tjetër!

 

 

Category:

Description

Te sasia caktoni shumën që doni të dhuroni.

Kur ju jepni me gëzim të ardhurat e juaja shumëfishohen, e veçanërisht kur jepni për dikë i cili do të mësojë por nuk ka kushtet ekonomike për të paguaur kurset tona.

Nëse ju dikujt duhet ti ndihmoni sinqerisht, ndihma e kësaj forme është më e mira e mundëshme, sepse ju po ndihmoni që personi të bëhet i aftë vetë të fitojë e jo të pres lëmoshë nga të tjerët.

Ky është misioni ynë dhe nëse kjo rezonon me ju mund të bëni donacion.

Ju faleminderit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Donacion për Iam Power ( gëzimdhënje) duke filliar nga 5 euro”

Your email address will not be published. Required fields are marked *