Donacion për Iam Power ( gëzimdhënje) 5 Euro në Muaj

ден308.00

Ç’do dhënie numërohet!

Shtëpia ndërtohet një tullë në kohë. Dhënia mund mos të ketë shumë vlerë për ju, por ajo do të thotë ndryshim jete për dikë tjetër!

Category:

Description

Me pagesën 5 Euro në Muaj, ju çdo javë do të keni linkun e Zoom, ku ne mblidhemi dhe lutemi, dërgojmë mbështetje, dashuri për personat që kalojnë kriza të mëdha.

Apo persona që janë të vetëm dhe nuk i përkrah askush, ne jemi këtu për ju të ju dëgjojmë dhe të ju duam pa kushte.

Kur ju jepni me gëzim të ardhurat e juaja shumëfishohen, e veçanërisht kur jepni për dikë i cili do të mësojë por nuk ka kushtet ekonomike për të paguaur kurset tona.

Nëse ju dikujt duhet ti ndihmoni sinqerisht, ndihma e kësaj forme është më e mira e mundëshme, sepse ju po ndihmoni që personi të bëhet i aftë vetë të fitojë e jo të pres lëmoshë nga të tjerët.

Ky është misioni ynë dhe nëse kjo rezonon me ju mund të bëni donacion, 5 euro në muaj ose më shumë.

Ju faleminderit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Donacion për Iam Power ( gëzimdhënje) 5 Euro në Muaj”

Your email address will not be published. Required fields are marked *