Bleni Setin me 9 Libra, 73 Euro ( vetem 5 sete)

ден4,504.00

🛒 Bleni Setin 🥰 me 9 Libra, 73 Euro, ushqeni mendjet tuaj me keto thesare të çmuara që e mrekulluan jetën time dhe miliona njerëzve tjerë.
🎁 Fitoni Falas Orë inteligjente, Monitorim i shëndetit, rrahjeve të zemrës, presionit të gjakut, Gjurmues sportiv fitnesi Orë dore dixhitale.
Me porosinë e paketuar për ju me shumë dashuri, vjen edhe energjia e dashurisë së përsosur që kam për ju.
Ju faleminderit
Çmimi: 73 Euro-9 Libra
Falas: Orë Intelegjente-Dixhitale
Posta Kosovë: 3 Euro
Posta Shqipëri: 8 Euro
Posta Maqedoni: 130 den.
Posta Europë, USA: 50 Euro

Out of stock

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bleni Setin me 9 Libra, 73 Euro ( vetem 5 sete)”

Your email address will not be published.