BLENI 3 LIBRAT 22 EURO FITONI FALAS AUDIOT -LARGONI PRESIONIN FINANCIAR

ден1,357.00

Category:

Description

BLENI 3 LIBRAT 22 EURO FITONI FALAS AUDIOT -LARGONI PRESIONIN FINANCIAR

Udhëtimi më i bukur që njerëzimi ka njohur është LIBRI! Bota më e pasur për një Individ është biblioteka e tij !

▶️ Përfitoni të parët nga OFERTAT EKSKLUZIVE nga Iam Power ▶️

Pasuroni këndin tuaj të librave me setin magjik për zhvillim personal me ofertën më të mirë për VETEM 22€

Të apasionuarit mbas artit dhe shkencës së të jetuarit do të gjejnë mësimet e duhura për të vijuar më tej rrugëtimin e vetënjohjes dhe vetëzhvillimit.
-Me blerjen e setit FITONI DHURATE Audio Programin : Dëshira juaj është urdhri juaj (SI TI MANIFESTONI DËSHIRAT TUAJA)
-Ky set mund të jetë zgjedhja perfekte për të suprizuar familjarët,miqtë apo kolegët tuaj.
-Nxitoni, sasitë janë të LIMITUARA!

Transporti dhe Tarifat

Iam Power i dërgon produktet e saj në Maqedoni,Shqipëri,Kosovë dhe në të gjithë shtetet e tjera.

 

Shteti Tarifa Postare
Maqedoni 2 € (2-5 ditë pune)
Kosove 3 € (2-7 ditë pune)
Shqipëri 8 € (2-7 ditë pune)
Data e parashikuar e dorëzimit 2-7 ditë pune
Shtete te tjera 20 € (15-30 Ditë)

Termat e pagesësPara në dorë gjatë dorëzimit

Pasi ti merrni librat na shkruani email në :mimoza88@yahoo.com për t’ju aktivizuar  programin e përfituar dhuratë.

Plotësoni fushat më poshtë për të vazhduar me porosinë tuaj.

Kujdes ! Shënoni  adresën tuaj të saktë dhe nr. e telefonit.

Udhëtimi më i bukur që njerëzimi ka njohur është LIBRI! Bota më e pasur për një Individ është biblioteka e tij !

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BLENI 3 LIBRAT 22 EURO FITONI FALAS AUDIOT -LARGONI PRESIONIN FINANCIAR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *