BIZNESI PËR FILLESTARËT KURS 4-JAVOR-Zbritje 80% nga 144€ në 29€

ден8,885.00

Të jesh sipërmarrës do të thotë gjëra të ndryshme për njerëz të ndryshëm.
Në këtë aktivitet, ju do të zbuloni dhe diskutoni se çfarë e bën një sipërmarrës.
Ju gjithashtu do të filloni të mendoni për dy ide të rëndësishme: rrezikun dhe shpërblimin.

Category:

Description

BIZNESI PËR FILLESTARËT KURS 4-JAVOR-Zbritje 80% nga 144€ në 29€

 

JAVA 1: hyrje në fushën emocionuese të sipërmarrjes.

JAVA 2: Rafinimi i ofertës suaj sipërmarrëse-MODELIMI

JAVA 3-Roli juaj si sipërmarrës-Aplikimi i modelimit

JAVA 4-Planifikimi për vitin përpara: plani i veprimit

Ne nuk supozojmë ndonjë njohuri ose përvojë paraprake. E vetmja gjë që ne kërkojmë nga ju është kureshtja për idenë për të qenë shefi i vetvetes tuaj, dhe një gatishmëri për të ndarë mendimet dhe idetë tuaja me shokët tuaj këtu. Duke ndjekur këtë kurs, ju do të drejtoheni në procesin e sipërmarrjes, duke filluar me zbulimin e vetvetes dhe krijimin e ideve. Deri në fund, ju do të keni një grup të ri aftësish dhe një plan të detajuar të gatshëm për vitin e ardhshëm. Kursi udhëhiqet nga: Mimoza Thaqi, Erisa Bujari dhe Dori Taci

1 review for BIZNESI PËR FILLESTARËT KURS 4-JAVOR-Zbritje 80% nga 144€ në 29€

  1. ShpresaPower

    Kta ishin hapet e par Te BUREK HOUSE GMBH ne Zvicer – Basel Kush nuk i beson ejani tek un dhe shikone Burektoren ne Basel qe e hapa me kta mesime se bashku me Burrin.
    Faliminderit Mimozez Avni thaqit qe asniher nuk u llodhen tu na msu. Me ndimen e juv na arritem te gjitha sukseset. Jemi shum mirnjohe Per jube Juduam shummmm

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *